Pronađeno: 4 proizvoda
Primena
Materijal
Sistem otvaranja
 • Alu-Drvo okretno-nagibni prozori

  Okretno-nagibni prozori izrađuju se od aluminijumskih profila sa termoprekidom i drvenih profila od borove, čamove, hrastove ili bukove građe. Mogu biti jednokrilni, dvokrili ili višekrilni u kombinaciji jednokrilnih i dvokrilnih. Drvena stolarija je stolarija koja postiže najbolje rezultate u vidu termo izolacije.

   

   

  Pogledaj detaljnije Cenovnik
 • Alu-Drvo otklopno-klizni prozori

  Otklopno-klizni sistemi su rešenje za potrebe kliznog otvaranja uz odlična izolaciona svojstva. Krilo se blago pomeri ka unutra a potom može da kliza u stranu. Izrađuju se od aluminijumskih profila sa termoprekidom i drvenih profila od borove, čamove, hrastove ili bukove građe. Drvena stolarija je stolarija koja postiže najbolje rezultate u vidu termo izolacije.

   

   

  Pogledaj detaljnije Cenovnik
 • Alu-Drvo podizno-klizni prozori

  Podizno-klizni prozori predstavljaju odlično rešenje za uštedu prostora i dobro dihtovanje. Mehanizam funkcioniše tako što prilikom otvaranja krilo se prvo odigne od štoka, i legne na kolica a zatim može da klizi u stranu. Mehanizam omogućava upotrebu diht gume i time obezbeđuje odlično dihtovanje za razliku od klasičnog kliznog sistema. Izrađuju se od aluminijumskih profila sa termoprekidom i drvenih profila od borove, čamove, hrastove ili bukove građe. Drvena stolarija je stolarija koja postiže najbolje rezultate u vidu termo izolacije.

   

   

  Pogledaj detaljnije Cenovnik
 • Alu-Drvo harmonika-klizni prozori

  Harmo-klizni prozori pogodni su za zastakljivanje širokih otvora sa zahtevom za potpunim otvaranjem. Otvaranje se vrši unakrsnim slaganjem krila jedno preko drugog uz njihovo klizanje u jednu stranu. Pogodni su za zastakljivanje terasa velikih širina. Izrađuju se od aluminijumskih profila sa termoprekidom i drvenih profila od borove, čamove, hrastove ili bukove građe. Drvena stolarija je stolarija koja postiže najbolje rezultate u vidu termo izolacije.

   

  Pogledaj detaljnije Cenovnik

ALU-Drvo prozori

Kombinacija Alu-drvo predstavlja aluminijumsku konstrukciju prozora sa drvenom oblogom sa unutrašnje strane štoka i krila. Izborom ove kombinacije spojili ste trajnost alu profila i njihovu otpornost na sve vremenske uticaje i toplinu drveta u vašem enterijeru.

ALU-Drvo prozori