Pronađeno: 2 proizvoda
Primena
Vrsta montaže
Vrsta platna
  • Trakaste zavese 127mm

    Trakaste zavese koristi se za pokrivanje velikih otvora, širokih izloga kao i za unutrašnje pregrađivanje prostorija. Izrađuju se od tekstila zaštićenih specijalnim antistatičkim ili nezapaljivim slojem. Širine trake 127mm. Veliki izbor boja i dezena nudi različite nivoe propuštanja i absorpcije svetlosti. Trake se mogu zakretati, čime obezbeđuju kontrolu nivoa osvetljenja i vidljivosti. Mogu se pomerati u stranu, u obe strane ili ka sredini. Montiraju se na tavan ili na zid.

    Pogledaj detaljnije Cenovnik
  • Trakaste zavese 89mm

    Trakaste zavese koriste se za pokrivanje velikih otvora, širokih izloga kao i za unutrašnje pregrađivanje prostorija. Izrađuju se od tekstila zaštićenih specijalnim antistatičkim ili nezapaljivim slojem. Širine trake 89mm. Veliki izbor boja i dezena nudi različite nivoe propuštanja i absorpcije svetlosti. Trake se mogu zakretati, čime obezbeđuju kontrolu nivoa osvetljenja i vidljivosti. Mogu se pomerati u stranu, u obe strane ili ka sredini. Montiraju se na tavan ili na zid.

    Pogledaj detaljnije Cenovnik

Trakaste zavese

Zavese sačinjana od vertikalnih traka povezanih mehanizmom sa mogućnošću zakretanja traka zbog potrebe podešavanja prodora svetlosti i vidljivosti. Izrađuju se u dve dimenzije traka 127mm i 89mm. Trake se osim zakretanja mogu pomerati horizontalno u stranu. Platna su izrađena od poliestera, antistatička su i antialergijska. Mogu biti od tanjih ili debljih materijala, različite svetlopropustljivosti, jednobojna, šarena ili dezenirana. Prema načinu pomeranja mogu biti jednostrane ili dvostrane (sa bočnim ili centralnim skupljanjem). Najčešće se koriste za opremanje velikih površina prozora, izloga...

Trakaste zavese