Pronađeno: 9 proizvoda
Primena
Vrsta montaže
Vrsta platna
 • Rolo Standard zavese

  Rolo zavese izrađuju se od tekstila, 100% poliester, poliester i PVC ili fiberglas. Tkanine su antistatičke i veoma su lake za održavanje. Omogućavaju zatamnjivanje prostora različitog intenziteta, nude širok izbor boja i dezena.

  Rolo Standard zavese, namenjene za montažu na zid ili plafon, podižu se i spuštaju pomoću lančića, mogu biti i na motorni pogon sa tasterom ili daljinskim upravljanjem. Često ih zovu i unutrašnje roletne, roloi, rollo zavese.

  Pogledaj detaljnije Cenovnik
 • Zebra Standard zavese

  Zebra zavese (sunstrip zavese) su zapravo rolo zavese izrađene u kombinaciji dve vrste materijala sa različitim svetlopropustljivosti. Izrađene su od specijalnih tkanina sa spektrom različitih boja. Mogućnost izrade u širini od 30 - 180mm i visine 50 - 260cm. Rotiranjem zavese naizmenično se postiže veća ili manja svetlopropustljivost.
  Zebra Standard zavesa odlikuje zavesa namotana na valjak koji se nalazi u alu kutiji. Može se montirati na zid.
  Mogućnost ugradnje tubularnog motora i daljinskih upravljača.

  Pogledaj detaljnije Cenovnik
 • Rimske Maxi Still zavese

  Rimske Maxi Still zavese namenjene su za montiranje na plafon ili na zid,.Dozvoljavaju lako skidanje platna u slučaju potrebe za čišćenjem ili zamene. Veliki izbor platna. Rimske Maxi Still zavese pogodne su za izradu zavesa velikih dimenzija: širine i visine do 3m.

  Pogledaj detaljnije Cenovnik
 • Trakaste zavese 127mm

  Trakaste zavese koristi se za pokrivanje velikih otvora, širokih izloga kao i za unutrašnje pregrađivanje prostorija. Izrađuju se od tekstila zaštićenih specijalnim antistatičkim ili nezapaljivim slojem. Širine trake 127mm. Veliki izbor boja i dezena nudi različite nivoe propuštanja i absorpcije svetlosti. Trake se mogu zakretati, čime obezbeđuju kontrolu nivoa osvetljenja i vidljivosti. Mogu se pomerati u stranu, u obe strane ili ka sredini. Montiraju se na tavan ili na zid.

  Pogledaj detaljnije Cenovnik
 • Fantazia zavese

  Fantazia Zavese predstavljaju zavese sastavljene od duplog platna međusobno povezanih, koje se u spuštenom položaju mogu zakrenuti da propuste svetlost. Namenjene su za montažu na zid ili plafon. Imaju mogućnost podešavanja svetlopropusnosti.

  Pogledaj detaljnije Cenovnik
 • Trakaste zavese 89mm

  Trakaste zavese koriste se za pokrivanje velikih otvora, širokih izloga kao i za unutrašnje pregrađivanje prostorija. Izrađuju se od tekstila zaštićenih specijalnim antistatičkim ili nezapaljivim slojem. Širine trake 89mm. Veliki izbor boja i dezena nudi različite nivoe propuštanja i absorpcije svetlosti. Trake se mogu zakretati, čime obezbeđuju kontrolu nivoa osvetljenja i vidljivosti. Mogu se pomerati u stranu, u obe strane ili ka sredini. Montiraju se na tavan ili na zid.

  Pogledaj detaljnije Cenovnik
 • Comfort Venecijaneri

  Jedan od najčeših vidova zaštite od sunca kod nas jesu venecijaneri. Zgodni su zbog jednostavnosti, trajnosti, otpornosti. Venecijanere možete spustiti, podići a osim toga možete ih i zakretati i time regusisati prodor svetlosti. Izrađuju se u velikom izboru boja. Montiraju se na staklenu površinu prozora i vrata ili preko otvora u zidu. Za razliku od zavesa aluminijumske lamelice nisu antistatičke i skupljaju prašinu. 
   

  Pogledaj detaljnije Cenovnik
 • Drveni Venecijaneri 50mm

  Drveni Venecijaneri izrađuju se od lipovog drveta širine 50 mm. Izrađuju se u više različitih boja.
  Zakretanjem lamela možete podešavati svetlopropusnost. Možete ih i podići i spustiti. Mogu se montirani na zid ili plafon.
  Slobodni su u donjoj zoni. Upravlja se pomoću kanapa.

  Pogledaj detaljnije Cenovnik
 • Drveni Venecijaneri 25mm

  Drveni Venecijaneri izrađuju se od lipovog drveta širine 25 mm. Izrađuju se u više različitih boja.
  Zakretanjem lamela možete podešavati svetlopropusnost. Možete ih i podići i spustiti. Mogu se montirani na zid ili plafon a takođe i na krilo prozora.
  Slobodni su u donjoj zoni. Upravlja se pomoću kanapa.

  Pogledaj detaljnije Cenovnik

Zavese

Funkcija zavesa, osim estetskih razloga jeste da spreči ili smanji prodor svetlosti, toplote, UV zraka i da vas zaštiti od znatiželjnih pogleda. U skladu sa potrebama posedujemo veliki izbor vrsta, modela i dezena. Izborom platna možete dozvoliti prodor svetlosti ili ga zabraniti, sprečiti prodor štetnih UV zraka, regulisati svetlopropusnost... Izrađuju se od antistatičkih i antialergijskih platna koja ne skupljau prašinu i jednostavna su za održavanje. Određene vrste sistemskih zavesa mogu se upravljati pomoću motora na taster ili daljinski. Često se nazivaju i senčila ili zastori.

Zavese