Najčešća pitanja

Ovde možete pogledati najčešća pitanja

Zašto se javlja kondenzacija na prozorima?

Kondenzacija se na staklima javlja usled velike razlike u temperaturi i vlazi vazduha. Provetravanje je najbolja metoda za spečavanje kondenzacije.

Detaljnije

PVC stolarija - Kako broj komora utiče na bolju termoizolaciju?

Jedan od glavnih razloga zbog kojeg se kupuje PVC stolarija je to što je dobar termoizolator. Ona vam omogućava da na jednostavan način zaštitite svoj dom od hladnoće i sprečite izlazak toplote iz doma.

Detaljnije

Kolika je garancija na stolariju?

Garancija nije samo papir koji dobijete, ukoliko ne možete da ga iskoristite. Stoga povedite računa da garancija koju dobijete bude upotrebljiva.

Detaljnije

Koji klizni prozori i balkonska vrata najbolje dihtuju?

Klizni prozori uglavnom slabije dihtuju. A zgodni su zato što ne zauzimaju prostor. Stoga su razvijeni drugi klizni sistemi.

Detaljnije

Zašto Vam je potrebna šnaper bravica na balkonskim vratima?

Šnaper bravica je dodatak na okovu koji ima funkciju da pritvori vrata sa spoljne strane.

Detaljnije

Koje boje može biti PVC, alu i drvena stolarija?

U odnosu na prethodni period kada je bio sužen izbor boja prozora na bele, sive i u boji drveta danas prozore možete poručiti u gotovo neograničenom broju boja i dezena.

Detaljnije

Šta je RAL montaža?

RAL montaža se najčešće vrši na novim objektima, tako da ako vam je u toku izgradnja doma, sad je pravi trenutak da odaberete ovaj vid ugradnje stolarije.

Detaljnije

Kako odabrati staklo prilikom zamene stolarije?

Pravilnim odbirom stakala prilikom zamene stolarije možete dodatno uštedeti na rasipanju energije, zvučnoj izolaciji i zaštiti od toplote i svetlosti.

Detaljnije

Kako pregraditi kancelariju?

Staklene kancelarijske pregrade su moderni i funkcionalni element u enterijeru poslovnih prostora. One omogućavaju razdvajanje radnog mesta od ostalih prostorija, što je posebno korisno onda kada je potrebno zadržati privatnost i fokus na radu.  U ponudi je veliki izbor vrsta kancelarijskih pregrada...

Detaljnije

Postavi pitanje