Zašto Vam je potrebna šnaper bravica na balkonskim vratima?

Najčešća pitanja
Sigurno se svakodnevno dešava da Vi i Vaši ukućani izađete na terasu ili balkon da popušite cigaretu, možda prostrete veš ili zalijete cveće.
Kako izađete napolje, tako želite da zatvorite vrata za sobom. 
Međutim, koliko god da se trudite, ona se nikada sasvim ne zatvore. 
I onda vam se ukućani žale da kroz taj prostor u prostoriju ulaze hladan vazduh, duvanski dim ili leteći insekti i narušavaju atmosferu u vašem domu. 
Šnaper bravica rešava ove probleme vrlo jednostavno. 
 
 
Šta je šnaper bravica? 
 
Šnaper bravica je mali, ali veoma zgodan dodatak okovima za balkonska vrata koji Vam omogućava da zatvorite balkonska vrata i sa spoljne strane.  
 
S obzirom na to da balkonska vrata imaju ručicu za otvaranje samo sa unutrašnje strane, kad izađete na terasu, ona ne mogu da se zatvore, već  ostaju pritvorena. 
 
Ova specijalna bravica vrata drži zatvorenim dok je ručica vrata postavljena u otvoreni položaj. 
Tako da kad izađete na terasu i poželite da vrata zatvorite vrata za sobom, bravica će im omogućiti da i ostanu zatvorena. 
Vrata možete jednostavno otvoriti tako što ćete ih gurnuti ka unutra, a bravica će popustiti i otvoriti ih. 
 
Ugradite šnaper bravicu u svoja balkonska vrata i učinite boravak na balkonu ili terasi bezbrižnijim, istovremeno čineći ostanak u domu prijatnijim.
 
Sa njom ćete biti opušteniji kad izađete na terasu jer znate da ona sprečava ulazak hladnog vazduha i smoga zimi, a leti će Vam pružiti zaštitu od insekata, promaje i ulaska toplog vazduha u klimatizovanu prostoriju.
 
U svako doba je odlična zaštita u slučaju jakog vetra ili duvanskog dima, pa je korist od njegove ugradnje višestruka.
 
Ukoliko se odlučite za montažu bravice, potrebno je da znate da samo mali broj proizvođača i trgovaca stolarijom nudi ovaj dodatak u standardnoj ponudi. Zbog toga se prilikom ugradnje stolarije prvo raspitajte da li ga imaju u asortimanu, da li je uračunat u cenu ugradnje ili se doplaćuje.