Pronađeno: 14 proizvoda
 • Američki plakari

  Plakari koji se izrađuju da pokriju određeni otvor ili su izrađeni od poda do plafona i od zida do zida kod nas se nazivaju Američki plakari. Najčešće se izrađuju sa kliznim vratima. Unutrašnjost plakara, raspored polica, fioka, garderober nosača i ostalo možete rasporediti u skladu sa vašim potrebama. Fioke se postavljaju u donjoj zoni, garderober šipke u visini glave da bi bile na dohvat ruke, a mogu se uz pomoć lift mehanizma postaviti i do plafona radi kvalitetnog iskorišćenja prostora. Gornje police se koriste za ređe korišćene stvari ili vansezonsku garderobu.

  Pogledaj detaljnije Cenovnik
 • Ogledala

  Ogledala se u stanu i kancelariji koriste u Kupatilu, hodniku, u dnevnim, spavaćim sobama, bez ograničenja. Mogu biti zasebna u ramu okačena na zidu. Mogu biti samostojeća, na frontu plakara, kao obloga na zidu... Ogledala prostor čine mnogo većim od realnog. Mogu se koristiti i na sobnim ili ulaznim vratima. Mogu biti sa obrađenim ivicama, fazetirana...

  Pogledaj detaljnije Cenovnik
 • Fiokari

  Fiokari su elementi koji se mogu koristiti u kuhinji, kupatilu, dnevnom boravku, spavaćoj sobi i ostalim prostorijama. Korpusi se izrađuju od univera 18mm (bela, siva ili bež boja). Frontovi i gornja ploča mogu biti od univera, medijapana, drveta ili stakala. Izrađuju se u dimenzijama i boji po želji. Za fioke se koriste klizači vrhunskog kvalitete kompanije Blum.

  Pogledaj detaljnije Cenovnik
 • Kompletan dnevni boravak

  Dnevni boravak je prostor gde se provodi najviše vremena. Stoga je možda i najbitnije dobro isplanirati, isprojektovati i izraditi nameštaj. Raspored nameštaja, prolaznost, kompaktnost a takođe i pristupačnost i dostupnost svakom elementu može vam olakšati i pojednostaviti boravak. Da se ne prolazi isprad televizora, da daljinski koji se nalazi na stočiću bude na dohvat ruke. Kao i odlaganje pića i ostalih potrebnih stvari.

  Pogledaj detaljnije Cenovnik
 • Garderoberi

  Garderoberi su elementi koji se koriste za odlaganje garderobe. Mogu biti otvoreni ili zatvoreni vratima i fiokama. Mogu se nalaziti u pretsoblju, dnevnom boravku, ostavi, spavaćoj sobi ili zasebnoj prostoriji "Garderobi". Raspored polica u garderoberu može biti prilagođen vašim potrebama. Police, Garderober šipke, fioke... U gornjim zonama koje nisu na dohvat ruke najčešće se odlažu vansezonske stvari

  Pogledaj detaljnije Cenovnik
 • Komode

  Komode su najčešće niski elementi nameštaja koji se koriste za odlaganje najrazličitijih stvari. Mogu biti kupatilske za odlaganje peškira, hemije i drugih stvari. Mogu biti trpezarijski za odlaganje tanjira, šerpi, escajga i slično. Mogu biti u spavaćim sobama za odlaganje sitnije garderobe, čarapa, donjeg veša i slično. Takođe se mogu koristiti i za odlaganje pića, knjiga, registratora, alata i drugih stvari za koje nemamo specijalno namenjen nameštaj.

  Pogledaj detaljnije Cenovnik
 • Plakari

  Funkcija plakara jeste odlaganje uglavnom garderobe. Mada može služiti i za odlaganje igračaka, kofera, knjiga, registratora, peškira i drugih elemenata koje je potrebno vizuelno sakriti. Izrađuju se u dimenzijama i oblicima po želji. Mogu se prilagoditi vašim potrebama. Npr. napraviti odeljak gde će stajati usisivač, potom odeljak za dasku za peglanje, potom odeljak za kofere, zimske jorgane i jastuke za goste. Mogu se nalaziti u pretsoblju, dnevnoj, spavaćoj sobi ili drugim prostorijama.

  Pogledaj detaljnije Cenovnik
 • Police za knjige

  Police za knjige mogu biti samostojeće, mogu se montirati na zid da se oslanjaju na pod ili da vise na zidu. Takođe mogu stajati u prostoriji i služiti kao paravan kako bi napravili fizičku prepreku unutar prostorije. Izrađuju se od Univera, Medijapana, drveta, stakla... Mogu biti otvorene ili zatvorene. Mogu biti najrazličitijih oblika. Veličina polica može se prilagoditi vašim potrebama. Za knjige različitih dimenzija.

  Pogledaj detaljnije Cenovnik
 • Radni stolovi

  Radni stolovi izrađuju se od materijala po želji u oblicima po želji. Veličina stola može biti usklađena prema vašim potrebama.Stolovi mogu sadržati i fiokare ili druge vrste nameštaja za odlaganje. Takođe i police mogu biti sastavni deo radnog stola. Ukoliko se dobro isplanira stolovi mogu imati svoje odeljke za štampač, skener i druge uređaje koje držite. Postolje za kućište ili tastaturu ukoliko koristiti Desktop računar... Mogu biti montirani u spavaćim sobama, dnevnom boravku...

  Pogledaj detaljnije Cenovnik
 • Stolovi

  Stolovi se izrađuju za najrazličitije namene. Mogu biti kuhinjski, trpezarijski, terasni, radni, Kancelarijski. Izrađuju se u dimenzijama po potrebi. Obllici mogu biti najraznovrsniji. Mogu biti izrađeni od drveta, univera, medijapana, Kerrocka... Sa nogama od Čelika, Drveta, Medijapana. 

  Pogledaj detaljnije Cenovnik
 • Klub stolovi

  Klub stolovi su niski stočići koji se najčešće postavljaju u dnevni boravak, pored fotelja, dvoseda i garnitura na kojima provodite najviše slobodnog vremena. Funkcija im je odlaganje čaša, šoljica, piksli, daljinskih upravljača, telefona, novina i ostalih predmeta koje često koristite. Mogu biti u oblicima po želji, na više nivoa za odlaganje, u boji po želji i izrađuju se od materijala po želji. mogu biti u kombinaciji sa staklom. Mogu sadržati i fioke, vratanca ili druge pregrade...

  Pogledaj detaljnije Cenovnik
 • TV Komode

  TV komode izrađuju se po meri u obliku i boji po želji. Mogu biti otvorene, zatvorene, mogu biti montirane na zid. Podele se mogu prilagoditi uređajima i stvarima koje želite da se na komodi i nalaze. Izrađuju se od Univera, Medijapana, mogu biti bojene, furnirane, u kombinaciji sa staklom, ogledalom, kamenom, metalnim elementima... Najčešće se nalaze u dnevnom boravku ali mogu biti i u spavaćim i ostalim sobama.

  Pogledaj detaljnije Cenovnik
 • Komoda za povijanje bebe

  Komode za povijanje beba jeste zgodan deo nameštaja zato što je visinski prilagođena da stojeći možete presvući dete. Ispod ili pored obično se nalaze otvorene ili zatvorene police sa fiokama ili vratima za odlaganje pelena i dečijih zekica, benkica... Može se izraditi različitih oblika, dimenzija i  prilagoditi vašim potrebama. Najčešće se nalaze u spavaćim sobama.

  Pogledaj detaljnije Cenovnik
 • Radijator maske

  Maske za radijatore izrađuju se u cilju ulepšavanja enterijera i sakrivanja samih radijatora a da ne smanjuju zagrevanje prostorije. Veoma bitan je i izbor materijala za izradu kao i sama tehnologija izrade. Izrada maski u najraznovrsnijim oblicima i dimenzijama.

  Pogledaj detaljnije Cenovnik

Dnevni boravak

Dnevni boravak