Pronađeno: 8 proizvoda
 • Kompletne kuhinje

  Izrada kuhinja po meri i želji. Različitih oblika, dimenzija, boja i dezena. Od univera, MDF-a, drveta, stakla, Compact ploča, Kerrocka, GranMatrixa i ostalih materijala. Kvalitetni Blum okovi. Elementi sa vratancima, Fiokari, Ventusi, Aventosi, Žičani elementi, Ugradni elementi. Izrada modernih, rustičnih, klasičnih kuhinja.

  Pogledaj detaljnije Cenovnik
 • Ogledala

  Ogledala se u stanu i kancelariji koriste u Kupatilu, hodniku, u dnevnim, spavaćim sobama, bez ograničenja. Mogu biti zasebna u ramu okačena na zidu. Mogu biti samostojeća, na frontu plakara, kao obloga na zidu... Ogledala prostor čine mnogo većim od realnog. Mogu se koristiti i na sobnim ili ulaznim vratima. Mogu biti sa obrađenim ivicama, fazetirana...

  Pogledaj detaljnije Cenovnik
 • Fiokari

  Fiokari su elementi koji se mogu koristiti u kuhinji, kupatilu, dnevnom boravku, spavaćoj sobi i ostalim prostorijama. Korpusi se izrađuju od univera 18mm (bela, siva ili bež boja). Frontovi i gornja ploča mogu biti od univera, medijapana, drveta ili stakala. Izrađuju se u dimenzijama i boji po želji. Za fioke se koriste klizači vrhunskog kvalitete kompanije Blum.

  Pogledaj detaljnije Cenovnik
 • Stolovi

  Stolovi se izrađuju za najrazličitije namene. Mogu biti kuhinjski, trpezarijski, terasni, radni, Kancelarijski. Izrađuju se u dimenzijama po potrebi. Obllici mogu biti najraznovrsniji. Mogu biti izrađeni od drveta, univera, medijapana, Kerrocka... Sa nogama od Čelika, Drveta, Medijapana. 

  Pogledaj detaljnije Cenovnik
 • Šank

  Šank je element koji se nalazi između kuhinje i dnevnog boravka ili između kuhinje i trpezarije. Funkcija mu je jednostavnija dostava hrane i pića. Takođe se koristi i za komunikaciju između ukućana u toku pripreme obroka ili pića. Može biti izrađen od najrazličitijih materijala. U obliku po želji i boji po želji.

  Pogledaj detaljnije Cenovnik
 • Element sa vratima

  Elementi sa vratima koriste se za odlaganje gabaritnih elemenata u kuhinji: šerpi, lonaca, kutija, kuhinjskih aparata i ostalog. zgodni su zbog olakšanog pristupa. Mogu se postaviti i u ugao kuhinje i sa specijalnim šarkama obezbediti neometan pristup. Izrađuju se od materijala po želji: Univer, Medijapan, Drvo, Staklo...

  Pogledaj detaljnije Cenovnik
 • Ostrva

  Kuhinjska ostrva se postavljaju u velike kuhinje koje zahtevaju dodatni prostor za odlaganje. Čitavo ostrvo se može sa koristiti za odlaganje. U ostrvo se mogu montirati i niski frižideri, rerne, pa čak i sudopere i šporeti i ploče za kuvanje... Ukoliko se prehtodno izvede odvodna, dovodna instalacija, struja i aspiracija. Zgodni su za komunikacijusa ostalim ukućanima.

  Pogledaj detaljnije Cenovnik
 • Radijator maske

  Maske za radijatore izrađuju se u cilju ulepšavanja enterijera i sakrivanja samih radijatora a da ne smanjuju zagrevanje prostorije. Veoma bitan je i izbor materijala za izradu kao i sama tehnologija izrade. Izrada maski u najraznovrsnijim oblicima i dimenzijama.

  Pogledaj detaljnije Cenovnik

Kuhinje

Kuhinje po meri i želji, Univer, Medijapan, Drveni frontovi

Kuhinje