Pronađeno: 7 proizvoda
 • Ogledala

  Ogledala se u stanu i kancelariji koriste u Kupatilu, hodniku, u dnevnim, spavaćim sobama, bez ograničenja. Mogu biti zasebna u ramu okačena na zidu. Mogu biti samostojeća, na frontu plakara, kao obloga na zidu... Ogledala prostor čine mnogo većim od realnog. Mogu se koristiti i na sobnim ili ulaznim vratima. Mogu biti sa obrađenim ivicama, fazetirana...

  Pogledaj detaljnije Cenovnik
 • Fiokari

  Fiokari su elementi koji se mogu koristiti u kuhinji, kupatilu, dnevnom boravku, spavaćoj sobi i ostalim prostorijama. Korpusi se izrađuju od univera 18mm (bela, siva ili bež boja). Frontovi i gornja ploča mogu biti od univera, medijapana, drveta ili stakala. Izrađuju se u dimenzijama i boji po želji. Za fioke se koriste klizači vrhunskog kvalitete kompanije Blum.

  Pogledaj detaljnije Cenovnik
 • Kompletan kupatilski nameštaj

  Kupatilski nameštaj više od ostalih nameštaja izložen je vlazi. Stoga bi se trebao proizvesti od materijala koji mogu podneti veću količinu vlage. Ili univer okantovan ABS trakom, Medijapan ofarban sa svih strana ili drvo obrađeno i bolje zaštićeno. Takođe može se izraditi i od materijala kojima vlaga pa čak i kvašenje ne mogu nauditi. A to su vodootporni medijapan (MDF) ili termotretirano drvo. Takože gornje ploče koje su podložnije kvašenju mogu biti od Kerrock-a, GranMatrixa ili drugih vodootpornih mateijala.

  Pogledaj detaljnije Cenovnik
 • Komode

  Komode su najčešće niski elementi nameštaja koji se koriste za odlaganje najrazličitijih stvari. Mogu biti kupatilske za odlaganje peškira, hemije i drugih stvari. Mogu biti trpezarijski za odlaganje tanjira, šerpi, escajga i slično. Mogu biti u spavaćim sobama za odlaganje sitnije garderobe, čarapa, donjeg veša i slično. Takođe se mogu koristiti i za odlaganje pića, knjiga, registratora, alata i drugih stvari za koje nemamo specijalno namenjen nameštaj.

  Pogledaj detaljnije Cenovnik
 • Plakari

  Funkcija plakara jeste odlaganje uglavnom garderobe. Mada može služiti i za odlaganje igračaka, kofera, knjiga, registratora, peškira i drugih elemenata koje je potrebno vizuelno sakriti. Izrađuju se u dimenzijama i oblicima po želji. Mogu se prilagoditi vašim potrebama. Npr. napraviti odeljak gde će stajati usisivač, potom odeljak za dasku za peglanje, potom odeljak za kofere, zimske jorgane i jastuke za goste. Mogu se nalaziti u pretsoblju, dnevnoj, spavaćoj sobi ili drugim prostorijama.

  Pogledaj detaljnije Cenovnik
 • Umivaonik

  Umivaonik je zapravo kupatilski element koji nosi umivaonik, lavabo. Element može biti različitih oblika, dimenzija ili boja. Često su donji elementi zatvoreni sa fiokama ili vratima. Gornje ploče moraju biti bar vlagootporne a najbolje bi bilo da budu vodootporne. I izrađuju se od termički tretiranog drveta, kerrocka, Granmatrixa, Kamena...

  Pogledaj detaljnije Cenovnik
 • Radijator maske

  Maske za radijatore izrađuju se u cilju ulepšavanja enterijera i sakrivanja samih radijatora a da ne smanjuju zagrevanje prostorije. Veoma bitan je i izbor materijala za izradu kao i sama tehnologija izrade. Izrada maski u najraznovrsnijim oblicima i dimenzijama.

  Pogledaj detaljnije Cenovnik

Kupatilski nameštaj

Kupatilski nameštaj, umivaonici, police, plakari, korpe za veš

Kupatilski nameštaj