Pronađeno: 8 proizvoda
 • Američki plakari

  Plakari koji se izrađuju da pokriju određeni otvor ili su izrađeni od poda do plafona i od zida do zida kod nas se nazivaju Američki plakari. Najčešće se izrađuju sa kliznim vratima. Unutrašnjost plakara, raspored polica, fioka, garderober nosača i ostalo možete rasporediti u skladu sa vašim potrebama. Fioke se postavljaju u donjoj zoni, garderober šipke u visini glave da bi bile na dohvat ruke, a mogu se uz pomoć lift mehanizma postaviti i do plafona radi kvalitetnog iskorišćenja prostora. Gornje police se koriste za ređe korišćene stvari ili vansezonsku garderobu.

  Pogledaj detaljnije Cenovnik
 • Ogledala

  Ogledala se u stanu i kancelariji koriste u Kupatilu, hodniku, u dnevnim, spavaćim sobama, bez ograničenja. Mogu biti zasebna u ramu okačena na zidu. Mogu biti samostojeća, na frontu plakara, kao obloga na zidu... Ogledala prostor čine mnogo većim od realnog. Mogu se koristiti i na sobnim ili ulaznim vratima. Mogu biti sa obrađenim ivicama, fazetirana...

  Pogledaj detaljnije Cenovnik
 • Cipelarnici

  Cipelarnici se najčešće nalaze u pretsoblju ili u ulaznom delu stana ili kuće. Mogu biti otvoreni ili zatvoreni. Mogu se izrađivati sa okovima za otvaranje na kip kako bi im dubina bila što manja ili sa lastišima. a mogu i biti sa kosim policama. Mogu biti visoki ili niski kako biste mogli da sednete na sam cipelarnik da se obujete ili izujete.

  Pogledaj detaljnije Cenovnik
 • Fiokari

  Fiokari su elementi koji se mogu koristiti u kuhinji, kupatilu, dnevnom boravku, spavaćoj sobi i ostalim prostorijama. Korpusi se izrađuju od univera 18mm (bela, siva ili bež boja). Frontovi i gornja ploča mogu biti od univera, medijapana, drveta ili stakala. Izrađuju se u dimenzijama i boji po želji. Za fioke se koriste klizači vrhunskog kvalitete kompanije Blum.

  Pogledaj detaljnije Cenovnik
 • Komode

  Komode su najčešće niski elementi nameštaja koji se koriste za odlaganje najrazličitijih stvari. Mogu biti kupatilske za odlaganje peškira, hemije i drugih stvari. Mogu biti trpezarijski za odlaganje tanjira, šerpi, escajga i slično. Mogu biti u spavaćim sobama za odlaganje sitnije garderobe, čarapa, donjeg veša i slično. Takođe se mogu koristiti i za odlaganje pića, knjiga, registratora, alata i drugih stvari za koje nemamo specijalno namenjen nameštaj.

  Pogledaj detaljnije Cenovnik
 • Plakari

  Funkcija plakara jeste odlaganje uglavnom garderobe. Mada može služiti i za odlaganje igračaka, kofera, knjiga, registratora, peškira i drugih elemenata koje je potrebno vizuelno sakriti. Izrađuju se u dimenzijama i oblicima po želji. Mogu se prilagoditi vašim potrebama. Npr. napraviti odeljak gde će stajati usisivač, potom odeljak za dasku za peglanje, potom odeljak za kofere, zimske jorgane i jastuke za goste. Mogu se nalaziti u pretsoblju, dnevnoj, spavaćoj sobi ili drugim prostorijama.

  Pogledaj detaljnije Cenovnik
 • Čiviluk

  Čiviluk se koristi u pretsoblju i namena mu je da se na njega kače jakne, kaputi, kabanice, šeširi, kape i ostali odevni elementi koji se ne nose po kući. Čivulik može biti u različitim oblicima. Čiviluk mogu biti samo kuke koje su montirane na zid i na njih se kače odevni elementi. Može biti sa zatvorenim ili otvorenim policama na kojima bi se odlagale rukavice, ključevi i drugi elementi. Takođe može biti sa ogledalom da biste mogli da se uverite da ste spremni za izlazak iz stana ili kuće. Često se u sklopu čiviluka nalaze i cipelarnici ili sedalni delovi za lakše obuvanje.

  Pogledaj detaljnije Cenovnik
 • Radijator maske

  Maske za radijatore izrađuju se u cilju ulepšavanja enterijera i sakrivanja samih radijatora a da ne smanjuju zagrevanje prostorije. Veoma bitan je i izbor materijala za izradu kao i sama tehnologija izrade. Izrada maski u najraznovrsnijim oblicima i dimenzijama.

  Pogledaj detaljnije Cenovnik

Predsoblje

Komadni nameštaj, fiokari, police, cipelarnici, komode, bifei, stolovi...

Predsoblje