Pronađeno: 13 proizvoda
Primena
 • Pametna folija za stakla

  Pametna folije zapravo predstavlja foliju za stakla kojom možete upravljati. Folija je originalno neprovidna i ponaša se kao mat folija, kroz nju prodire svetlost ali ne i pogledi. Prvenstveno je namenjena da spreči prodor UV zraka a da ne sprečava prodor svetlosti.

  Čak i ukoliko je napolju totalni mrak a u prostoriji je jako svetlo kroz foliju se mogu videti samo konture predmeta koji se nalaze između izvora svetlosti i stakla.

  U uslovima kada je smanjena spoljna svetlost folija može služiti i kao platno za projektovanje sadržaja.Ukoliko se koristi u zatvorenom prostoru između kancelarija može se koristiti u istim uslovima kao i svaki projektor. Smanjena svetlost

  Pogledaj detaljnije Cenovnik
 • ShowerGuard staklo

  ShowerGuard staklo namenjeno je za tuš kabine ili za stakla koja su često izložena vodi i kamencu. Značajno su jednostavnija za održavanje od običnih stakala. Ukoliko ga redovno održavate neće vam biti potrebna hemijska sredstva za održavanje.

  Pogledaj detaljnije Cenovnik
 • WeLock elektronski cilindar

  WeLock elektronski cilindar namenjen je za povećane sigurnosti ulaznih vrata ili za kontrolu pristupa određenim prostorijama. Može biti kontrolisan putem Bluetooth mobilne aplikacije, numeričke tastature, kartice, otiska prsta ili daljinski.

  Pogledaj detaljnije Cenovnik
 • Podprozorske daske

  Podprozorske daske imaju funkciju da zaštite zid ispod prozora od vode i prljanja. Najčešće se izrađuju od PVC-a bele boje, zbog veoma povoljne cene i jednostavnog održavanja. Osim toga postoje PVC daske u dezenu drveta (zlatni hrast, orah, bor i mahagoni). Takođe se mogu izraditi i od Medijapana (bojenog, furniranog), kao i od drveta ili mermera.

  Pogledaj detaljnije Cenovnik
 • Alu okapnice

  Aluminijumska Okapnica postavlja se ispod prozora sa spoljašnje strane. Svrha okapnice je odvođenje vode od zida. Kiša koja se sliva niz prozor uz pomoć okapnice odvodi se preko fasade zgrade dalje od zidova. U slučaju nepostojanja okapnice kiša koja se sliva niz prozor ušla bi u rupu između prozora i fasade. U tom slučaju postoji mogućnost da bi se kroz zid probila do unutrašnjeg dela zida ispod prozora.

  Pogledaj detaljnije Cenovnik
 • Termo paneli

  Na vratima ili prozorima koji treba da zaustave propuštanje svetlosti ili  da ne dozvole vidljivost kroz vrata koriste se paneli. Paneli mogu biti ravni ili ukrasni. Ravni paneli mogu biti od PVC-a ili ABS-a ispunjeni PUR penom ili od aluminijuma. Takođe postaje i aluminijumski izolideri koji kao ispunu koriste stiropor umesto PUR pene. Ukrasni paneli na površini mogu imati i staklene elemente. Namenjeni su za ispunu na PVC ulaznim Vratima ili Aluminijumskim ulaznim vratima

  Pogledaj detaljnije Cenovnik
 • Niskoemisiono staklo

  Niskoemisiono staklo se proizvodi u termo paketu. Sa unutrašnje strane je prekriveno niskoemisionom folijom. Kao što i sam naziv govori radi se o metalnoj foliji koja smanjuje emisiju UV zraka. Nedozvoljava prodor štetnih UV zraka. Ne smanjuje prodor sunčeve svetlosti te je pogodno za slabije osvetljene stanove ili kuće. Takođe, prostor između 2 stakla puni se Argonom zbog sprečavanja prodora toplote i hladnoće. Može biti dvoslojno ili troslojno. Staklo je proizvođača Guardian iz Luxemburga.

  Pogledaj detaljnije Cenovnik
 • Visokoenergetsko staklo

  Visokoenergetsko staklo je sa unutrašnje strane prekriveno višeslojnom srebrnom folijom koja u značajnoj meri smanjuje emisiju UV zraka. Osim toga staklo nedozvoljava grejanje prostorija u vrelim letnjim danima. Smanjuje prodor sunčeve svetlosti te nije pogodno za slabije osvetljene stanove ili kuće. Takođe, prostor između 2 stakla puni se Argonom zbog sprečavanja prodora toplote i hladnoće. Može biti dvoslojno ili troslojno. Zovu ga još i četiri godišnja doba ili ClimaGuard. Staklo je proizvođača Guardian iz Luxemburga.

  Pogledaj detaljnije Cenovnik
 • Lamelirano staklo

  Laminirano (lamelirano) staklo je sastavljeno od dve ili više ploča float (ili nekog drugog) stakla zajedno zalepljenih folijom. Ovo se staklo prilikom pucanja se raspada u male komadiće i ostaje zalepljeno za foliju i zbog toga se koristi kao sigurnosno staklo tamo gde postoji mogućnost lomljenja stakla. Koristi se i za šoferšajbne vozila. Funkcija je da se prilikom lomljenja stakla ne rasipa i ne može da povredi. Staklo je proizvođača Guardian iz Luxemburga.

  Pogledaj detaljnije Cenovnik
 • Kaljeno staklo

  Termički obradjeno Kaljeno staklo je staklo koje je termički obrađeno u specijalnim pećima kako bi mu se povećala čvrstoća na udar i čvrstoća na savijanje. Prilikom loma raspada se na velik broj malih komadića tupih rubova što mu povećava sigurnost pri korišćenju. Koristi se tamo gde je potrebna veća čvrstoća na udar (npr. stakleni krovovi ili staklene fasade). Staklo je proizvođača Guardian iz Luxemburga.

  Pogledaj detaljnije Cenovnik
 • Sound Control staklo

  Sound Control Termo Staklo predstavlja dvoslojno ili troslojno staklo od kojih je jedno staklo Sound Control. Ovo staklo je sastavljeno od 2 sloja stakla i specijalnom folijom između njih koja ima namenu da spreči prodor vibracija a samim tim i zvuka. Proizvodi se u različitim debljinama i kombinuje sa drugim vrstama stakla (niskoemisiono, visokoenerbetsko, kaljeno...dezenirano) Staklo je proizvođača Guardian iz Luxemburga.

  Pogledaj detaljnije Cenovnik
 • Staklo lajsne

  Staklo lajsne imaju estetsku funkciju i nalaze si između 2 stakla. Zaštićeni su od prašine. Mogu biti različitih boja, najčešće u boji stolariji ili zlatne. Mogu se izraditi u najrazličitijim oblicima.

  Pogledaj detaljnije Cenovnik
 • Vodene boje za PVC

  Vodene boje za PVC izrađene su po posebnoj tehnologiji uz primenu čistača (prajmera). Bojenje PVC-a je bilo gotovo nezamislivo zbog glatkosti i nemogućnosti PVC-a da primi boje. Komanija Rhenocoll napravila je tehnologiju koja omogućava bojenje PVC profila za stolariju. Boje mogu bitu: standardne, strukturne, metalik. Mogu biti u bilo kojoj boji po Ral karti. Garancija na boju je 15 godina.

  Pogledaj detaljnije Cenovnik

Ostalo

Prozor kao kompletan proizvod sastoji se od štoka, krila, diht gume, stakla, okova, ručice... Za svaki prozor podjednako je važan izbor stakla, okova, elemenata od kojih su izrađeni kao i montaža prozora kao i podprozorske daske i spoljne alu okapnice. U našoj ponudi imamo veliki izbor elemenata za stolariju.

Ostalo