ShowerGuard staklo

ShowerGuard staklo namenjeno je za tuš kabine ili za stakla koja su često izložena vodi i kamencu. Značajno su jednostavnija za održavanje od običnih stakala. Ukoliko ga redovno održavate neće vam biti potrebna hemijska sredstva za održavanje.

CENOVNIK

Pomoć pri ugradnji

saznaj više

Lokacije širom Srbije

saznaj više

Detaljni opis

Shower Guard staklo

Prilikom tuširanja na staklu ostaje prljavština pomešana sa sapunicom. Posle tuširanja staklo treba da se ispere hladnom vodom kako bi se skinula prljavština sa stakla a efekat shower guarda učiniće da ispiranjem stakla sve bakterije sa prljavštinom skliznu sa stakla. Prilikom ispiranja stakla voda će spasti sa stakla ali će ostati nekoliko kapljica u gornjoj zoni dok će ih u donjoj zoni ostati malo više... U zavisnosti od tvrdoće vode, kamenac će se naravno pojaviti kada se kapljice osuše u većoj ili manjoj meri. Posle nekog vremena od završenog ispiranja stakla dovoljan je jedan potez krpom da bi se staklo obrisalo. Shower guard staklo „Timeless“ Saint Gobain, nije svemoguće... da spreči da neostaju kapljice vode na staklu kao i da se ne zadržava kamenac, shower guard staklo ima premaz sa unutrašnje strane koji omogućava da se voda ne zadržava u količini u kojoj bi se zadržala na običnom staklu kao i da voda brže spada sa stakla prilikom upotrebe, da spreči zadržavanje bakterija na staklu kao i da omogući lako čišćenje stakla posle upotrebe. Takođe prednost ShowerGuard stakla u odnosu na obična stakla jeste u tome što ukoliko niste redovno čistili stakla, naredno čišćenje će biti značajno lakše od čišćenja običnog stakla.

Tajna je u premazu koji se pre kaljenja stakla nanese na površinu koju želimo da bude izložena vodi. Taj premaz daje ravniju mikrostrukturu stakla (mikroskopski gledano staklo je mnogo ravnije) i voda lakše klizi sa stakla. A time se i nečistoće teže zadržavaju.

Za čišćenje Shower Guard stakla koristite izključivo mekše krpe ili sunđere. Ni slučajno nemojte koristiti abrazivne materijale ili agresivne hemije.

Prikaži više

Tehničke karakteristike

Prikaži više