Pronađeno: 2 proizvoda
Primena
Vrsta montaže
  • Ethos Jarboli

    Samostojeća konstrukcija sa 4 stuba dijagonalno postavljene 2 rolo trouglaste zavese. Jedinstveno postavljenje pod nagibom od 5°, stvaraju iluziju kretanja. Ethos je u potpunosti izrađen od Aluminijuma i opremljen je Dacron tkaninom, veštačka tkanina koja se koristi u pomorskoj industriji i ističe se visokim preformansama u pogledu zaštite od sunca kao i u čvrstoći. Originalnost detalja konstrukcije Ethos donosi svoj lični pečat ugodnost, elegantnost i atmosferu. Pogodan je za sve tipove arhitekture.

    Pogledaj detaljnije Cenovnik
  • Mistral Jarboli

    Inovativna, elegantna i svestrana samostojeća konstrukcija na 4 stuba sa sistemom zaštite od sunca ističe se zahvaljujući minimalističkoj lepoti, ne može proći nezapaženo ni na privatnom niti javnom mestu. Mistral je u potpunosti izrađen od aluminijmuma i opremljen je Dacron tkaninim, veštačkom tkaninim koja se koristi u pomorskoj industriji i ističe se visokim preformansama u pogledu zaštite od sunca kao i u čvrstoći. Izuzetno izdržljiv, ostaje uvek savršeno zategnuta zahvaljujući specijalnom motoru.

    Pogledaj detaljnije Cenovnik

Jarboli

Jarboli su jednostavno, a estetki privlačno rešenje za zaštitu od sunca u vašem dvorištu, bašti, kraj bazena... Aluminijumska jednostavna konstrukcija sa oklagijom na koju su namotana 2 trouglasta platna, koja se kreću jedno od drugog time praveći trapeznu površinu za zaštitu od sunca. Dacron tkanina koja se uspešno koristi za zaštitu od sunca u pomorskoj intustriji. Vrhunski kvalitet tkanine, otporan na sve vremenske uticaje i na razvlačenje.

Jarboli