Pronađeno: 5 proizvoda
Primena
Vrsta montaže
 • Tenda sa bočnim rukama

  Tenda sa bočnim rukama, namenjena je za zaštitu od takozvanog niskog sunca i pogleda sa susednih objekata.

  Bočne ruke udaljavaju tendu od vertikalnog pada. Standardna dužina ruku je 50cm. Može biti podesiva. Koriste se Akrilna i Screen platna. Mogu biti na ručni ili električni pogon. Mogu se montirati na zid ili na plafon. Po potrebi se ugrađuju senzori za sunce i vetar. Veliki izbor dezena.

  Pogledaj detaljnije Cenovnik
 • Mini tenda sa zglobnim rukama

  Tenda sa zglobnim rukama, namenjena je za zaštitu od sunca, sitnih padavina,

   Tenda konzolnog tipa sa dve zglobne ruke bez nosećeg čeličnog profila. Nosači na krajevima tende su ujedno i nosači ruku. Može biti podesiva po visini. Koriste se Akrilna i Screen platna. Mogu biti na ručni ili električni pogon. Mogu se montirati na zid ili na plafon. Po potrebi se ugrađuju senzori za sunce i vetar. Veliki izbor dezena.

  Pogledaj detaljnije Cenovnik
 • Maxi tenda sa zglobnim rukama

  Tenda sa zglobnim rukama, namenjena je za zaštitu od sunca, sitnih padavina, za velike dimenzije.

  Maxi tendu karakteriše noseći čelični profil, koji pruža dodatnu čvrstinu. Tenda konzolnog tipa sa nosećim čeličnim kutijastim profilom 40x40mm. Namenjena je za pokrivanje većih površina. Ruke su sa lancima od INOX-aMože biti podesiva po visini. Koriste se Akrilna i Screen platna. Mogu biti na ručni ili električni pogon. Mogu se montirati na zid ili na plafon. Po potrebi se ugrađuju senzori za sunce i vetar. Veliki izbor dezena.

  Pogledaj detaljnije Cenovnik
 • Cassette tenda sa zglobnim rukama

  Tenda sa zglobnim rukama, namenjena je za zaštitu od sunca, sitnih padavina, skrivena u Cassette kućište

  Cassette tenda je konzolnog tipa koja se potpuno zatvori u čvrstu aluminijumsku kutiju (Kasetu), za širine do 450cm nosači su bočni, dok su za veće širine pomerljivi duž same kasete i mogu se postaviti u više položaja. U aluminijumskoj kaseti namotano je platno sa skupljenim rukama. Tenda je izdržljiva i otporna na sve vremenske uticaje. Za ovu vrstu tende obavezan je motorni pogon. Može biti podesiva po visini. Koriste se Akrilna i Screen platna.  Mogu se montirati na zid ili na plafon. Preporučujemo da se ugrađuju senzori za sunce i vetar. Veliki izbor dezena.

  Pogledaj detaljnije Cenovnik
 • Tenda sa zglobnim ukrštenim rukama

  Tenda sa ukrštenim rukama, namenjena je za zaštitu od sunca, sitnih padavina. Namenjena za zahteve gde je potrebna veća projekcija od širine tende.

  Tenda konzolnog tipa sa dve zglobne ukrštene ruke  bez nosećeg čeličnog profila. Koristi se za potrebe da izbačaj bude veći od širine tende, što je nemoguće kod klasičnih tendi. Nosači su podešavajući širinom tende tende. Može biti podesiva po visini. Koriste se Akrilna i Screen platna. Mogu biti na ručni ili električni pogon. Mogu se montirati na zid ili na plafon. Po potrebi se ugrađuju senzori za sunce i vetar. Veliki izbor dezena

  Pogledaj detaljnije Cenovnik

Tende

U našoj ponudi nudimo veliki izbor modela i dezena tendi. Najčešće se koriste tende sa zglobnim rukama sa skoro horizontalnim kretanjem. Širine čak i do 14,3 m. Sa izbačajem i do 6 m. Screen platna sprečavaju prodor toplote (štetnih UV zraka) ili Akrilna platna koja delimično sprečavaju prodor svetlosti. Tende mogu biti pogonjene ručno pomoću kurble ili motorom pomoću tastera ili daljinca. Mogu biti opremljene senzorima za sunce, vetar i kišu,.

Tende