Pronađeno: 6 proizvoda
Primena
Vrsta montaže
 • Pergola Star

  Pergola Star izrađena od aluminijumskih vođica 120x70mm, namenjena za montažu na već postojeću konstrukciju čeličnu, drvenu ili betonsku. Druga strana se oslanja na stubove. Može da pokrije širinu do 16m. Drenaža se rešava montažom pod uglom od 15% i sva voda se spušta niz platno u horizontalni oluk a potom kroz stubove. Pruža zaštitu od svih vremenskih uticaja kiše sunca pa čak i snega. pergola može biti opremljena LED rasvetom.

   

  Pogledaj detaljnije Cenovnik
 • Pergola Magna

  Pergola Magna je noviji sistem pergole sa stubovima i intergisanim sistemom drenaže. Maksimalna širina je do 16m sa mogućnošću izbačaja do 7m. Koristi se aluminijumska vođica 160x85mm. Dizajniran je da na elegantan i najefikasniji način pokrije sve zahtevane površine: kafiće, restorane, hotele, atrijume i dvorišta. Sistem je testiran u ekstremnim vremenskim uslovima. Otporan na sve vremenske uticaje. U prečke se može ugraditi i LED osvetljenje.

   

  Pogledaj detaljnije Cenovnik
 • Pergola Mega

  Pergola Mega, sistem za najteže uslove rada sa širinom do 16m i projekcijom do 10m. Integrisan sistem drenaže nalazi se u horizontalnom parapetu i stubovima. Izrađen od masivnih profila vođica 180x100  za sve vremenske uticaje. Mogućnost ugradnje LED rasvete. Na motorni pogon, daljinsko upravljanje.

  Pogledaj detaljnije Cenovnik
 • Pergola Top Star

  Pergola Top Star je pergola sa platnom iznad konstrukcije. Namenjena je za specijalne uslove koji zahtevaju da platno bude iznad. Izražuje se od profila 120x70. Platno se podiže naviše pomoću posebnog sistema izrađenog samo za ovu pergolu

  Pogledaj detaljnije Cenovnik
 • Pergola Arch

  Pergola Arch, je sistem sa zakrivljenim vođicama sa širinom do 16m i mogućnošću do 11m izbačaja. Koristi se aluminijumski profil 160x85mm, sa bežičnim motorom firme Somfy. Jedna strana namenjena je za montažu na zid a druga je na aluminijumskim stubovima. Dizajniran je da na elegantan i najefikasniji način pokrije sve zahtevane površine: kafiće, restorane, hotele, atrijume i dvorišta. Sistem je testiran u ekstremnim vremenskim uslovima. Inovativni sistem za drenažu internih voda sprovodi vodu direkno u cev i obezbeđuje potpunu vodootpornost. Mogućnost dodavanja LED svetiljki.

   

  Pogledaj detaljnije Cenovnik
 • Pergola Persa

  Pergola Persa ekološki, sa elegantnim i ergonomski dizajniranim italijanskim stilom napravljen je u potpunosti od aluminijuma. Može se prilagoditi svakom arhitektonskom konceptu i zadovoljiti sve potrebe. Nudi efikasnu zaštitu od sunca zato što je opremljena vertikalno rotirajućim krilcima koja pružaju prirodnu svetlosti i zaštitu u zavisnosti od orijentacije sunca. Krilca ce pomeraju a pritom i zakreću. Po potrebi mogu biti opremljena integrisanim Led osvetljenjem, senzorima za vetar i sunce... Predstavljaju idealan izbor za javne i privatne površine (restorani, barovi, plaže, terase, bazeni...)

  Pogledaj detaljnije Cenovnik

Spoljna zaštita od sunca

Energetska Kriza, globalno zagrevanje i povećani ekološki problemi danas, više nego ikada teraju nas da za cilj imamo usklađivanje sa principima bioklimatske arhitekture. Spoljna zaštita od sunca može imati funkciju zaštite od sunca na dva načina:

Spoljna zaštita od sunca