Pronađeno: 5 proizvoda
Primena
Materijal
 • Fiksni komarnik

  Fikni komarnici su komarnici koji su namenjeni za prozore na kojima komarnik neće smetati s obzirom da mrežicu nije lako ukloniti. Na iste je moguće montirati šarke te se po potrebu mogu i otvarati. Izrađeni su od aluminijumskih ramova sa fiberglas mrežicom. Najčešće se izrađuju u beloj boji. Mogu se plastificirati u boju po želji.

   

  Pogledaj detaljnije Cenovnik
 • Rolo komarnik vertikalni

  Vertikalni rolo komarnici su komarnici koji se najčešće korišćeni komarnici za prozore. U pitanju je komarnik kome se kućište nalazi gore i mrežica se vertikalno spušta naniže. Izrađeni su od aluminjimskog kućišta i vođica sa fiberglas mrežicom. Najčešće se izrađuju u beloj boji. Mogu se plastificirati u boju po želji. Mogu biti se izraditi i sa elektromotorom za potrebe velike širine.

  Pogledaj detaljnije Cenovnik
 • Rolo komarnik horizontalni

  Horizontalni rolo komarnici su komarnici koji se često koriste za jednokrilna balkonska ili ulazna vrata. U pitanju je komarnik kome se kućište nalazi levo ili desno i mrežica se horizontalno pomera u stranu. Izrađeni su od aluminijumskog kućišta i vođica sa fiberglas mrežicom. Najčešće se izrađuju u beloj boji. Mogu se plastificirati u boju po želji. Mogu biti i dvokrilni za velike širine.

  Pogledaj detaljnije Cenovnik
 • Okretni komarnik za vrata

  Okretni komarnici su komarnici koji se najčešće koriste za balkonska ili ulazna vrata zbog jednostavnosti korišćenja prilikom prolaza kroz vrata, ovi komarnici izrađuju se sa napetim šarkama koje teže da stalno zatvaraju komarnik. Čim izađete ili uđete na vrata komarnik se pomoću šarke vraća u zatvoren položaj. Izrađeni su od aluminijumskih profila sa fiberglas mrežicom. Najčešće se izrađuju u beloj boji. Mogu se plastificirati u boju po želji. Mogu biti i dvokrilni za velike širine.

  Pogledaj detaljnije Cenovnik
 • Plise komarnici

  Plise Komarnici su u stvari klizni komarnici sa plisiranom mrežom koja se poput harmonike skuplja i širi. Plise komarnici mogu biti horizontalni i vertikalni. Izrađeni su od aluminijumskog kućišta i vođica sa fiberglas mrežicom. Najčešće se izrađuju u beloj boji. Mogu se plastificirati u boju po želji. Mogu biti i dvokrilni za velike širine. Pogodni su za velike površine.

   

  Pogledaj detaljnije Cenovnik

Komarnici

Komarnici se izrađuju od visokokvalitetnih aluminijumskih ramova i mreža od fiberglasa (stakloplastike) sa teflonskim slojem, ne zahtevaju dodatno održavanje, ne smanjuju vidljivost i prodor svetlosti. Način montaže dozvoljava da se montiraju na sve vrste postojećih prozora, u kombinaciji sa roletnama ili samostalno. Postoje sledeće vrste komarnika:

Komarnici