Pronađeno: 4 proizvoda
Primena
Materijal
Sistem otvaranja
 • Alu-Drvo okretno-nagibni prozori

  Okretno-nagibni prozori izrađuju se od aluminijumskih profila sa termoprekidom i drvenih profila od borove, čamove, hrastove ili bukove građe. Mogu biti jednokrilni, dvokrili ili višekrilni u kombinaciji jednokrilnih i dvokrilnih. Drvena stolarija je stolarija koja postiže najbolje rezultate u vidu termo izolacije.

  Izrađuju se u dimenzijama po meri otvora.

   

   

  Pogledaj detaljnije Cenovnik
 • Alu-Drvo otklopno-klizni prozori

  Otklopno-klizni sistemi su rešenje za potrebe kliznog otvaranja uz odlična izolaciona svojstva. Krilo se blago pomeri ka unutra a potom može da kliza u stranu. Izrađuju se od aluminijumskih profila sa termoprekidom i drvenih profila od borove, čamove, hrastove ili bukove građe. Drvena stolarija je stolarija koja postiže najbolje rezultate u vidu termo izolacije.

  Prave se u veličinama po meri.

   

   

  Pogledaj detaljnije Cenovnik
 • Alu-Drvo podizno-klizni prozori

  Alu-Drvo podizno klizni prozori predstavljaju sistem gde je aluminijum noseći materijal, sa drvenom oblogom sa unutrašnje strane. Podizno klizni sistem jeste klizni sistem sa najboljim izolacionim svojstvima. Može biti jednokrilni, dvokrilni, trokrilni ili  u kombinaciji sa fiksnim elementima.

  Podizno-Klizni prozori proizvode se po meri u skladu sa ograničenjima.

   

   

  Pogledaj detaljnije Cenovnik
 • Alu-Drvo harmonika-klizni prozori

  Harmo-klizni prozori pogodni su za zastakljivanje širokih otvora sa zahtevom za potpunim otvaranjem. Otvaranje se vrši unakrsnim slaganjem krila jedno preko drugog uz njihovo klizanje u jednu stranu. Pogodni su za zastakljivanje terasa velikih širina. Izrađuju se od aluminijumskih profila sa termoprekidom i drvenih profila od borove, čamove, hrastove ili bukove građe. Drvena stolarija je stolarija koja postiže najbolje rezultate u vidu termo izolacije.

  Prave se po meri.

   

  Pogledaj detaljnije Cenovnik

ALU-Drvo prozori

Kombinacija Alu-drvo predstavlja aluminijumsku konstrukciju prozora sa drvenom oblogom sa unutrašnje strane štoka i krila. Izborom ove kombinacije spojili ste trajnost alu profila i njihovu otpornost na sve vremenske uticaje i toplinu drveta u vašem enterijeru.

ALU-Drvo prozori