Pronađeno: 4 proizvoda
Primena
Harmonika-klizni
Materijal
Sistem otvaranja
 • Drveni okretno-nagibni prozori

  Okretno-nagibni prozori izrađuju se od drvenih višestruko lameliranih profila od Čamove, Borove, Hrastove, Meranti ili Jasenove građe. Mogu biti jednokrilni, dvokrili ili višekrilni u kombinaciji jednokrilnih i dvokrilnih. Drvena stolarija je stolarija koja postiže najbolje rezultate u vidu termo izolacije.

  Drveni prozori po meri kupca.

   

   

  Pogledaj detaljnije Cenovnik
 • Drveni otklopno-klizni prozori

  Otklopno-klizni prozori su zapravo prozori koji koriste sistem koji je pogodan za klizno otvaranje a obezbeđuje odlično dihtovanje. Krilo se ne otvara u prostor i time ne smeta kada se otvara. Izrađuju se od drvenih višestruko lameliranih profila od Smrče, Hrastove, Meranti ili Jasenove građe. Drvena stolarija je stolarija koja postiže najbolje rezultate u vidu termo izolacije.

  Izrađuju se po meri kupca

   

  Pogledaj detaljnije Cenovnik
 • Drveni podizno-klizni prozori

  Podizno-klizni sistem je zapravo klizni sistem otvaranja prozora koji prilikom zaustavljanja u zatvoreni položaj može da se spusti na šinu i svojom gumom obezbedi odlično dihtovanje. Radi se u kombinaciji sa fiksnim elementima kako bi jedno krilo klizalo preko fiksa. A može se izraditi i sa dva krila u sredini i dva fiksa bočno. Često ovaj sistem nazivaju i Klizna Stena. Drveni profil može biti od Čamovine, Borovine, Hrastove ili Meranti građe.

  Prozori se izrađuju po meri i želji.

   

  Pogledaj detaljnije Cenovnik
 • Drveni harmonika-klizni prozori

  Harmo-klizni prozori pogodni su za zastakljivanje širokih otvora sa zahtevom za potpunim otvaranjem. Otvaranje se vrši unakrsnim slaganjem krila jedno preko drugog uz njihovo klizanje u jednu stranu. Pogodni su za zastakljivanje terasa. Izrađuju se od drvenih višestruko lameliranih profila od profila od smreka, hrastove, Meranti ili Jasenove građe. Drvena stolarija je stolarija koja postiže najbolje rezultate u vidu termo izolacije.

  Harmonika prozori se prave po meri otvora.

   

   

  Pogledaj detaljnije Cenovnik

Drveni prozori

Drveni prozori se izrađuju od prvoklasne čamove, borove građe ili po želji Hrastove, Jasen ili Meranti. Drvena Stolarija se izrađuje po tehnologiji i od profila nemačkog proizvođača Münchinger. Okov je takođe nemačkog proizvođača WinkHaus, Okapnice proizvođača Gutmann, diht gume firme Dewenter, lakovi firme Teknos. U proizvodnji se koristi D4 klasa lepka Kleiberit.

Drveni prozori