Pronađeno: 4 proizvoda
Primena
Materijal
Sistem otvaranja
 • Drvo-Alu okretno-nagibni prozori

  Okretno-nagibni prozori izrađuju se od drvenih višestruko lameliranih profila od borove, čamove, hrastove ili bukove građe sa aluminijumskom oblogom sa spoljne strane. Mogu biti jednokrilni, dvokrili ili višekrilni u kombinaciji jednokrilnih i dvokrilnih. Drvena stolarija je stolarija koja postiže najbolje rezultate u vidu termo izolacije.

  Izrađuju se po meri.

   

  Pogledaj detaljnije Cenovnik
 • Drvo-Alu otklopno-klizni prozori

  Otklopno-klizni ili često zvani Kombi sistem (kao zadnja vrata na kombiju) prvo povučete prema sebi da legne u šinu a potom kliza po istoj šini, Za razliku od ostalih kliznih sistema ovaj mehanizam ima diht gume i odlično dihtuje. Izrađuju se od drvenih višestruko lameliranih profila od borove, čamove, hrastove ili bukove građe sa aluminijumskom oblogom sa spoljne strane. Drvena stolarija je stolarija koja postiže najbolje rezultate u vidu termo izolacije.

  Izrađuju se po merama otvora.

   

   

  Pogledaj detaljnije Cenovnik
 • Drvo-Alu podizno-klizni prozori

  Drvo-Alu podizno klizni prozori su zapravo prozori izrađeni od drvenih profila, sa aluminijumskom oblogom sa spoljne strane. Aluminijumska obloga ima funkciju da zaštiti drvo od kiše, vetra, UV zraka i ostalih vremenskih uticaja. Klizanje se vrši tako što se krilo podigne na kolica i kliza levo-desno. Kada se zatvara, krilo se dovede u zatvoren položaj, i krilo se spusti. Tom prilikom krilo i gume legnu na šinu i obezbede savršeno dihtovanje.

  Izrada u dimenzijama po zahtevu klijenta.

   

   

  Pogledaj detaljnije Cenovnik
 • Drvo-Alu harmonika-klizni prozori

  Harmo-klizni prozori pogodni su za zastakljivanje širokih otvora sa zahtevom za potpunim otvaranjem. Otvaranje se vrši unakrsnim slaganjem krila jedno preko drugog uz njihovo klizanje u jednu stranu. Pogodni su za zastakljivanje terasa. Izrađuju se od drvenih višestruko lameliranih profila od borove, čamove, hrastove ili bukove građe sa aluminijumskom oblogom sa spoljne strane. Drvena stolarija je stolarija koja postiže najbolje rezultate u vidu termo izolacije.

  Prave se po meri.

   

   

  Pogledaj detaljnije Cenovnik

Drvo-ALU prozori

Kombinacija Drvo-Alu predstavlja drvenu konstrukciju prozora sa aluminijumskom oblogom sa spoljašnje strane štoka i krila. Izborom ove kombinacije spojili ste odličnu termoizolaciju koju obezbeđuje drvo, toplinu koju pruža enterijeru kao i otpornost aluminijuma na sve vremenske uticaje.

Drvo-ALU prozori