Pronađeno: 4 proizvoda
Primena
Materijal
 • Krovni prozor - srednje vešanje

  Krovni prozori sa središnjim vešanjem praktični su i predstavljaju pravu vrednost za novac. Ručku za upravljanje smo postavili u gornji deo prozora kako biste imali dovoljno prostora za rukovanje prozorima i postavljanje nameštaja direktno ispod njih. Praktična ručka omogućava jednostavno otvaranje, zatvaranje i ventilaciju. Kada zarotirate krilo i učvrstite ga u tom položaju, obe ruke će vam biti slobodne za čišćenje spoljne strane stakla.

  Izrađuju se isključivo u standardnim dimenzijama.

  Pogledaj detaljnije Cenovnik
 • Krovni prozor - gornje vešanje

  Potkrovlje nije potpuno bez predivnog pogleda na prirodu ili na grad. Kada su potpuno otvoreni, naši krovni prozori s gornjim vešanjem pružaju vam neometan pogled, a prozorsko krilo pritom služi kao mini krov iznad otvora prozora. Budući da se ručica nalazi u dnu prozora, VELUX krovni prozori s gornjim vešanjem se jednostavno otvaraju i zatvaraju. Kako bi čišćenje bilo sasvim jednostavno, prozor se može rotirati oko središnje ose.

  Prave se po standardnim merama.

  Pogledaj detaljnije Cenovnik
 • Cabrio krovni balkonski prozor

  Otvorite svoje potkrovlje u potpunosti - pustite još više svetlosti i svežeg vazduha u prostor uz pomoć VELUX CABRIO krovnog balkona. Ovaj inovativni proizvod dodaće novu dimenziju prostoru pod kosim krovom. Omogućava vam da uživate u dnevnoj svetlosti, predivnom pogledu i prosto priziva prirodu u vaš prostor.

  Prave se u standardnim dimenzijama (94 x 252 i 114 x 252) za nagib krova 35 - 53 stepeni.

  Pogledaj detaljnije Cenovnik
 • Krovni prozor - terasna vrata

  Otvorite svoje potkrovlje u potpunosti - pustite još više svetlosti i svežeg vazduha u prostor uz pomoć VELUX sistema krovnih terasa. Ovaj inovativni proizvod dodaće novu dimenziju prostoru pod kosim krovom.

  Krovna terasna vrata prave se samo za nagib krova od 35 - 53 stepeni. i dimenzije 78 x 109+136cm.

  Pogledaj detaljnije Cenovnik

Krovni prozori

Krovni prozori predstavlja drvenu konstrukciju prozora sa opšivkom sa spoljašnje strane štoka zbog posebnih zahteva za drenažom vode. Renomiranog svetskog prizvođača "Velux". Izrađeni su od visokokvalitetne lamelirane borove građe, bojeni PU bojama ili lakirani PU lakom.

Krovni prozori