Pronađeno: 10 proizvoda
Primena
Klizni
Materijal
Sistem otvaranja
 • Okretno-nagibni PVC Eco prozori

  Okretno-nagibni prozori su najčešće korišćeni i najpraktičniji prozori. Dozvoljavaju otvaranje oko krajnje desne ili leve ose (okretni mehanizam) ili oko najniže ose (nagibni ili kipni mehanizam). PVC Eco stolarija predstavlja ekonomsku klasu stolarije sa osnovnim okovima, petokomornim profilima i dvoslojnim niskoemisionim staklom.

  Izrada po meri.

  Pogledaj detaljnije Cenovnik
 • Okretno-nagibni PVC Standard prozori

  O-N (Okretno nagibni) PVC Standard stolarija predstavlja preporučenu klasu stolarije sa Premium okovima, petokomornim profilima i troslojnim visokoenergetskim staklom. Naša su preporuka za gradske uslove. Odličan odnos cene i kvaliteta. Obezbeđuju adekvatnu uštedu energije u svim uslovima grejne sezone. Koristimo Niskoemisiona ili Visokoenergetska stakla u zavisnosti od orijentcije prozora. Pogodni su za izradu u različitim oblicima.

  Prozori po meri.

  Pogledaj detaljnije Cenovnik
 • Okretno-nagibni PVC Lux prozori

  PVC Lux stolarija predstavlja visoku klasu stolarije sa Premium okovima, sedmokomornim profilima sa tri diht gume i troslojnim visokoenergetskim staklom. Namenjena je za ekstremne uslove. Planinske hladne zime i primorske visoke temperature kao i velike razlike dnevnih i noćnih temperatura.

  Izrađuju se po meri.

  Pogledaj detaljnije Cenovnik
 • Otklopno-klizni PVC Eco prozori

  Otklopno-klizni prozori koji se još nazivaju i VW (VolksWagen) zbog klizanja kao bočna vrata na kombiju, jeste klizni sistem koji se izrađuje iz 2 ili više delova. Krilo koje kliza i fiksni deo preko koga to krilo kliza. PVC Eco stolarija predstavlja ekonomsku klasu stolarije sa osnovnim okovima, petokomornim profilima i dvoslojnim niskoemisionim staklom.

  Prozori po meri.

   

   

  Pogledaj detaljnije Cenovnik
 • Otklopno-klizni PVC Standard prozori

  Otklopno-klizni PVC prozori su prozori koji se izrađuju od PVC profila sa okovom koji omogućava otklopno klizanje krila preko fiksne površine i time obezbeđuju da krilo ne smeta kada se prozor otvoren.  PVC Standard stolarija predstavlja preporučenu klasu stolarije sa Premium okovima, petokomornim profilima i troslojnim visokoenergetskim staklom.

  Proizvode se po meri otvora.
   

  Pogledaj detaljnije Cenovnik
 • Otklopno-klizni PVC Lux prozori

  Otklopno-klizni prozori se otvaraju otklopnim klizanjem krila ka unutra a potom u stranu. Krilo se prvo povuče na unutra a potom kliza po šini u stranu preko fiksnog dela prozora. Dihtovanje ovih prozora je mnogo bolje u odnosu na ostale klizne sisteme. PVC Lux stolarija predstavlja visoku klasu stolarije sa Premium okovima, sedmokomornim profilima i troslojnim visokoenergetskim staklom.

  Izrada po meri.

   

  Pogledaj detaljnije Cenovnik
 • Podizno Klizni PVC prozori Premidoor 76

  PVC podizno-klizni sistemi izražuju se od PVC profila. Poseban sistem profila izrađen je za potrebe obezbeđivanja savršenog dihtovanja kliznih prozora. Trocal Premidoor 76 je zapravo 5-komorni PVC profil širine 76mm, sa 2 diht gume i 3-slojnim staklom.

  Izrada po meri otvora.

   

  Pogledaj detaljnije Cenovnik
 • Podizno Klizni PVC prozori Premidoor 88

  Podizno-klizni Trocal Premidoor 88+ je najbolji PVC podizno klizni sistem sa najboljim svojstvima na tržištu. Sistem se sastoji u šinama po kojima krilo kliza, i kolicima koja podižu krilo da bi klizalo i kad spusti krilo na šinu obezbedi savršeno dihtovanje. Trocal Premidoor 88+ je zapravo 5-komorni PVC profil širine 88mm, sa 2 diht gume i 3-slojnim staklom.

  Izrađuju se po meri.

   

  Pogledaj detaljnije Cenovnik
 • Harmonika-klizni PVC Standard prozori

  Harmonika (Harmo-klizni) prozori pogodni su za zastakljivanje širokih otvora sa zahtevom za potpunim otvaranjem. Otvaranje se vrši unakrsnim slaganjem krila jedno preko drugog uz njihovo klizanje u jednu stranu. Pogodni su za zastakljivanje terasa. PVC Standard stolarija predstavlja preporučenu klasu stolarije sa Premium okovima, petokomornim profilima i troslojnim visokoenergetskim staklom.

  Prozori se prave po meri.
   

  Pogledaj detaljnije Cenovnik
 • Trocal Premiline klizni prozor

  Klizni prozori predstavljaju odlično rešenje za uštedu prostora. Koriste se za zastakljivanje terasa, unutrašnje odvajanje prostorija... Kliznaje se odvija po kliznim šinama tako što svako krilo poseduje točkiće. Dihtovanje se obezbeđuje četkicama. To nije savršen vid dihtovanja. Sva krila ovog sistema mogu se pomerati. Trocal Premiline je zapravo 3-komorni PVC profil širine 80mm štok i 54mm krilo, sa 2-slojnim staklom.

  Izrađuju se po meri.

  Pogledaj detaljnije Cenovnik

PVC prozori

PVC prozori i balkonska vrata (PVC stolarija) se izrađuju od profila koji se dobijaju ekstrudiranjem PVC-a (polivinilclorid-a). PVC profili se razlikuju po broju komora (pregrada unutar profila). Najčešće se izrađuju kao trokomorni, četvorokomorni, petokomorni i šestokomorni. Usled većeg broja komora, dolazi do smanjenja termičke propustljivosti profila (bolja svojstva izolacije) i povećanja širine poprečnog preseka (čvrstina, termoizolaciona svojstva). PVC prozori najčešće se izrađuju u beloj boji mada mogu biti i sivi, antracit, zlatni i tamni hrast, mahagoni, orah, bor. Takođe se sa spoljne strane mogu obložiti aluminijumskom navlakom. Novom tehnologijom PVC profili mogu se bojiti vodenim bojama u ton po želji. Na kvalitet PVC stolarije u velikoj meri utiču i okovi koji se koriste u proizvodnji stolarije. Mi koristimo profile nemačkog proizvođača Trocal a okove nemačkog proizvođača WinkHaus. Oba ova brenda pripadaju grupaciji Profine Group.

PVC prozori