Pronađeno: 3 proizvoda
Primena
Materijal
Sistem otvaranja
 • Okretno-nagibni PVC Eco prozori

  Okretno-nagibni prozori su najčešće korišćeni i najpraktičniji prozori. Dozvoljavaju otvaranje oko krajnje desne ili leve ose (okretni mehanizam) ili oko najniže ose (nagibni ili kipni mehanizam). PVC Eco stolarija predstavlja ekonomsku klasu stolarije sa osnovnim okovima, petokomornim profilima i dvoslojnim niskoemisionim staklom.

  Izrada po meri.

  Pogledaj detaljnije Cenovnik
 • Okretno-nagibni PVC Standard prozori

  O-N (Okretno nagibni) PVC Standard stolarija predstavlja preporučenu klasu stolarije sa Premium okovima, petokomornim profilima i troslojnim visokoenergetskim staklom. Naša su preporuka za gradske uslove. Odličan odnos cene i kvaliteta. Obezbeđuju adekvatnu uštedu energije u svim uslovima grejne sezone. Koristimo Niskoemisiona ili Visokoenergetska stakla u zavisnosti od orijentcije prozora. Pogodni su za izradu u različitim oblicima.

  Prozori po meri.

  Pogledaj detaljnije Cenovnik
 • Okretno-nagibni PVC Lux prozori

  PVC Lux stolarija predstavlja visoku klasu stolarije sa Premium okovima, sedmokomornim profilima sa tri diht gume i troslojnim visokoenergetskim staklom. Namenjena je za ekstremne uslove. Planinske hladne zime i primorske visoke temperature kao i velike razlike dnevnih i noćnih temperatura.

  Izrađuju se po meri.

  Pogledaj detaljnije Cenovnik

PVC prozori

PVC prozori i balkonska vrata (PVC stolarija) se izrađuju od profila koji se dobijaju ekstrudiranjem PVC-a (polivinilclorid-a). PVC profili se razlikuju po broju komora (pregrada unutar profila). Najčešće se izrađuju kao trokomorni, četvorokomorni, petokomorni i šestokomorni. Usled većeg broja komora, dolazi do smanjenja termičke propustljivosti profila (bolja svojstva izolacije) i povećanja širine poprečnog preseka (čvrstina, termoizolaciona svojstva). PVC prozori najčešće se izrađuju u beloj boji mada mogu biti i sivi, antracit, zlatni i tamni hrast, mahagoni, orah, bor. Takođe se sa spoljne strane mogu obložiti aluminijumskom navlakom. Novom tehnologijom PVC profili mogu se bojiti vodenim bojama u ton po želji. Na kvalitet PVC stolarije u velikoj meri utiču i okovi koji se koriste u proizvodnji stolarije. Mi koristimo profile nemačkog proizvođača Trocal a okove nemačkog proizvođača WinkHaus. Oba ova brenda pripadaju grupaciji Profine Group.

PVC prozori