Pronađeno: 3 proizvoda
Primena
Materijal
Sistem otvaranja
 • Otklopno-klizni PVC Eco prozori

  Otklopno-klizni prozori koji se još nazivaju i VW (VolksWagen) zbog klizanja kao bočna vrata na kombiju, jeste klizni sistem koji se izrađuje iz 2 ili više delova. Krilo koje kliza i fiksni deo preko koga to krilo kliza. PVC Eco stolarija predstavlja ekonomsku klasu stolarije sa osnovnim okovima, petokomornim profilima i dvoslojnim niskoemisionim staklom.

  Prozori po meri.

   

   

  Pogledaj detaljnije Cenovnik
 • Otklopno-klizni PVC Standard prozori

  Otklopno-klizni PVC prozori su prozori koji se izrađuju od PVC profila sa okovom koji omogućava otklopno klizanje krila preko fiksne površine i time obezbeđuju da krilo ne smeta kada se prozor otvoren.  PVC Standard stolarija predstavlja preporučenu klasu stolarije sa Premium okovima, petokomornim profilima i troslojnim visokoenergetskim staklom.

  Proizvode se po meri otvora.
   

  Pogledaj detaljnije Cenovnik
 • Otklopno-klizni PVC Lux prozori

  Otklopno-klizni prozori se otvaraju otklopnim klizanjem krila ka unutra a potom u stranu. Krilo se prvo povuče na unutra a potom kliza po šini u stranu preko fiksnog dela prozora. Dihtovanje ovih prozora je mnogo bolje u odnosu na ostale klizne sisteme. PVC Lux stolarija predstavlja visoku klasu stolarije sa Premium okovima, sedmokomornim profilima i troslojnim visokoenergetskim staklom.

  Izrada po meri.

   

  Pogledaj detaljnije Cenovnik

PVC prozori

PVC prozori i balkonska vrata (PVC stolarija) se izrađuju od profila koji se dobijaju ekstrudiranjem PVC-a (polivinilclorid-a). PVC profili se razlikuju po broju komora (pregrada unutar profila). Najčešće se izrađuju kao trokomorni, četvorokomorni, petokomorni i šestokomorni. Usled većeg broja komora, dolazi do smanjenja termičke propustljivosti profila (bolja svojstva izolacije) i povećanja širine poprečnog preseka (čvrstina, termoizolaciona svojstva). PVC prozori najčešće se izrađuju u beloj boji mada mogu biti i sivi, antracit, zlatni i tamni hrast, mahagoni, orah, bor. Takođe se sa spoljne strane mogu obložiti aluminijumskom navlakom. Novom tehnologijom PVC profili mogu se bojiti vodenim bojama u ton po želji. Na kvalitet PVC stolarije u velikoj meri utiču i okovi koji se koriste u proizvodnji stolarije. Mi koristimo profile nemačkog proizvođača Trocal a okove nemačkog proizvođača WinkHaus. Oba ova brenda pripadaju grupaciji Profine Group.

PVC prozori