Pronađeno: 2 proizvoda
Primena
Materijal
Sistem otvaranja
 • Podizno Klizni PVC prozori Premidoor 76

  PVC podizno-klizni sistemi izražuju se od PVC profila. Poseban sistem profila izrađen je za potrebe obezbeđivanja savršenog dihtovanja kliznih prozora. Trocal Premidoor 76 je zapravo 5-komorni PVC profil širine 76mm, sa 2 diht gume i 3-slojnim staklom.

  Izrada po meri otvora.

   

  Pogledaj detaljnije Cenovnik
 • Podizno Klizni PVC prozori Premidoor 88

  Podizno-klizni Trocal Premidoor 88+ je najbolji PVC podizno klizni sistem sa najboljim svojstvima na tržištu. Sistem se sastoji u šinama po kojima krilo kliza, i kolicima koja podižu krilo da bi klizalo i kad spusti krilo na šinu obezbedi savršeno dihtovanje. Trocal Premidoor 88+ je zapravo 5-komorni PVC profil širine 88mm, sa 2 diht gume i 3-slojnim staklom.

  Izrađuju se po meri.

   

  Pogledaj detaljnije Cenovnik

PVC prozori

PVC prozori i balkonska vrata (PVC stolarija) se izrađuju od profila koji se dobijaju ekstrudiranjem PVC-a (polivinilclorid-a). PVC profili se razlikuju po broju komora (pregrada unutar profila). Najčešće se izrađuju kao trokomorni, četvorokomorni, petokomorni i šestokomorni. Usled većeg broja komora, dolazi do smanjenja termičke propustljivosti profila (bolja svojstva izolacije) i povećanja širine poprečnog preseka (čvrstina, termoizolaciona svojstva). PVC prozori najčešće se izrađuju u beloj boji mada mogu biti i sivi, antracit, zlatni i tamni hrast, mahagoni, orah, bor. Takođe se sa spoljne strane mogu obložiti aluminijumskom navlakom. Novom tehnologijom PVC profili mogu se bojiti vodenim bojama u ton po želji. Na kvalitet PVC stolarije u velikoj meri utiču i okovi koji se koriste u proizvodnji stolarije. Mi koristimo profile nemačkog proizvođača Trocal a okove nemačkog proizvođača WinkHaus. Oba ova brenda pripadaju grupaciji Profine Group.

PVC prozori