Pronađeno: 3 proizvoda
Primena
Materijal
 • Nadgradna Roletna

  Nadgradne roletne su roletne koje se ugrađuju isključivo zajedno sa prozorom. Kućište se nalazi iznad prozora i kvadratnog je oblika. Mogu imati ručno ili motorno upravljanje na taster ili daljinski. Funkcija roletni jeste da spreči prodor svetlosti, poboljša termo I zvučnu izolaciju. Standardno se izrađuju u beloj boji a mogu biti u više dezena drveta ili u boji po želji. Roletne se koriste za zaštitu prozora i enterijera od spoljnih uticaja. Mogu biti PVC, Aluminijumske ili drvene kutije. Vođice su aluminijumske a zastor od aluminijumskih lamelica sa PU ispunom

  Pogledaj detaljnije Cenovnik
 • Spoljna roletna

  Spoljne roletne su roletne koje su uglavnom namenjene za naknadnu ugradnju na već postojeće prozore. Kućište se nalazi sa spoljne strane i zaobljenog je oblika. Mogu imati ručno ili motorno upravljanje na taster ili daljinski. Funkcija roletni jeste da spreči prodor svetlosti, poboljša termo i zvučnu izolaciju. Standardno se izrađuju u beloj boji a mogu biti u više dezena drveta ili u boji po želji. Mogu se koristiti i za zaštitu terasa od kiše, sunčeve svetlosti. Roletne se koriste za zaštitu prozora i enterijera od spoljnih uticaja.

  Pogledaj detaljnije Cenovnik
 • Sigurnosna (zaštitna) roletna

  Sigurnosne ili zaštitne roletne namenjene su za zaštitu prozora, vrata ili izloga potencijalno izloženih provalnicima. Izrađene su od čeličnih profila, galvanizovanih, pocinkovanih pa naknadno plastificiranih. Zahvaljujući kontraopruzi lagano se podižu i spuštaju. Mogu biti na ručni ili motorni pogon. Roletne se koriste za zaštitu prozora i enterijera od spoljnih uticaja.

  Postoji veliki izbor ispuna:

  • Pune (štite i od pogleda)
  • Perforirane (omogućavaju prodor svetlosti)
  • Mrežaste i cevaste (omogućavaju poglede) 

  Pogledaj detaljnije Cenovnik

Roletne

Roletne imaju funkciju da prostor i prozor zaštite od sunca, UV zraka, prodora kiše i snega, leti od suvišne toplote, zimi od hladnoće, od buke i radoznalih pogleda. Roletne se prema vrsti montaže dele na spoljašnje, nadgradne (ugradne) i sigurnosne. Roletne izrađujemo u svim bojama po ral karti. Mogu se izraditi sa motornim pogonom na taster ili na daljinski. Za lokale i prizemne objekte koriste se i zaštitne (sigurnosne) roletne.bIzrađuju se u boji po želji. Mogu biti na ručni ili električni pogon, upravljanje pomoću tastera ili daljinskog upravljača.

Roletne