Pronađeno: 2 proizvoda
Primena
Materijal
  • Nadgradna Roletna

    Nadgradne roletne su roletne koje se ugrađuju isključivo zajedno sa prozorom. Kućište se nalazi iznad prozora i kvadratnog je oblika. Mogu imati ručno ili motorno upravljanje na taster ili daljinski. Funkcija roletni jeste da spreči prodor svetlosti, poboljša termo I zvučnu izolaciju. Standardno se izrađuju u beloj boji a mogu biti u više dezena drveta ili u boji po želji. Roletne se koriste za zaštitu prozora i enterijera od spoljnih uticaja. Mogu biti PVC, Aluminijumske ili drvene kutije. Vođice su aluminijumske a zastor od aluminijumskih lamelica sa PU ispunom

    Pogledaj detaljnije Cenovnik
  • Spoljna roletna

    Spoljne roletne su roletne koje su uglavnom namenjene za naknadnu ugradnju na već postojeće prozore. Kućište se nalazi sa spoljne strane i zaobljenog je oblika. Mogu imati ručno ili motorno upravljanje na taster ili daljinski. Funkcija roletni jeste da spreči prodor svetlosti, poboljša termo i zvučnu izolaciju. Standardno se izrađuju u beloj boji a mogu biti u više dezena drveta ili u boji po želji. Mogu se koristiti i za zaštitu terasa od kiše, sunčeve svetlosti. Roletne se koriste za zaštitu prozora i enterijera od spoljnih uticaja.

    Pogledaj detaljnije Cenovnik

Roletne

Roletne imaju funkciju da prostor i prozor zaštite od sunca, UV zraka, prodora kiše i snega, leti od suvišne toplote, zimi od hladnoće, od buke i radoznalih pogleda. Roletne se prema vrsti montaže dele na spoljašnje, nadgradne (ugradne) i sigurnosne. Roletne izrađujemo u svim bojama po ral karti. Mogu se izraditi sa motornim pogonom na taster ili na daljinski. Za lokale i prizemne objekte koriste se i zaštitne (sigurnosne) roletne.bIzrađuju se u boji po želji. Mogu biti na ručni ili električni pogon, upravljanje pomoću tastera ili daljinskog upravljača.

Roletne