Pronađeno: 10 proizvoda
 • Staklena sobna vrata

  Staklena sobna vrata su zapravo napravljena od aluminijumskog niskog štoka i stakla kao krila. Cilj ovih vrata jeste propuštanje što više svetlosti. Kod ovog proizvoda krilo vrata nema nikakav ram već je celo krilo napravljeno od stakla. Staklo je kaljeno kako bi bilo otporno na neželjene udare. Stakleno krilo se pomoću posebnih šarki pričvršćuje za štok. Uz to opremljena su kvakom i bravom. Takođe vrata mogu biti i klizna, onda ne poseduju štok već imaju samo kliznu šinu. Vrata mogu biti i dvokrilna.

  Staklo može biti providno, mat, može biti dezenirano ili čak farbano posebnim bojama za staklo.

  Izrada u dimenzijama po želji kupca

  Pogledaj detaljnije Cenovnik
 • Preklopno klizni stakleni sistem

  Preklopno klizni sistem je zapravo jednostavan, elegantan sistem za zastakljivanje terasa, bašta kafića, kancelarijske pregrade… Nema svojstva termoizolacije zato što je izrađen od jednostrukog kaljenog stakla debljine 8, 10 ili 12mm. Njegova funkcija je da terasu u jesenjim i zimskim uslovima obezbedi od prodora slabe kiše, vetra, lišća. A u letnjem periodu njegovim jednostavnim preklapanjem sva krila se slože u stranu i dobijate u potpunosti  otvorenu terasu. Takođe se koristi i za kancelarije gde se primenom ovog sistema kancelarija po potrebi može podeliti na više delova. Zbog svoje jednostavnosti mogu se izrađvati u velikim širinama, mogu biti lučni… Izrađuje se po meri. Ovaj sistem ne može obezbediti dobro dihtovanje.

  Pogledaj detaljnije Cenovnik
 • Tuš kabine

  Tuš kabine koje izrađujemo su kabine sa jednostavnim okovima i kaljenim staklom. Postoje klizne i okretne tuš kabine. Prave se po meri i želji. Za tuš kabine od kaljenog stakla potrebno je dobro pripremiti podove da kabina ne bi propuštala vodu ili se može napraviti sa akrilnom coklom. Kaljeno staklo je obavezno za tuš kabine da se slučajnim udarcem u staklo ne bi polomilo i time vas povredilo. Obično kaljeno staklo je najčešće korišćeno mada se u poslednje vreme u svetu pojavilo i Shower Guard staklo. Shower Guard staklo je posebna vrsta stakla koja ne dozvoljava da se voda zadržava na staklu te će i održavanje biti značajno jednostavnije. Stakla mogu biti providna, zatamljena, mat ili ornamentna.

  Pogledaj detaljnije Cenovnik
 • Staklene pregrade

  Staklene pregrade su zapravo pregrade na kojima je najveći deo staklo a noseća konstrukcija je od aluminijuma malih dimenzija tako da je gotovo neprimetan. Pregrade se najčešće koriste za kancelarije te se izrađuju od jednostrukog kaljenog stakla, a ukoliko je potrebna dodatna zvučna ili termo izolacija može se izraditi od Sound Control stakla ili od termo stakla. Mogu se koristiti i za izloge lokala, pregrade između lokala, poslovnog prostora… Na samim pregradama moguće je postaviti i vrata koja takođe mogu biti staklena, sa alu ramom ili bez, sa jednoslojnim ili temo staklom. U svemu trema zahtevu kupca.

  Pogledaj detaljnije Cenovnik
 • Klizni stakleni sistem

  Klizni sistem je zapravo jednostavan, elegantan sistem za zastakljivanje terasa, bašta kafića, kancelarijske pregrade… Nema svojstva termoizolacije zato što je izrađen od jednostrukog kaljenog stakla debljine 8mm. Njegova funkcija je da terasu u jesenjim i zimskim uslovima obezbedi od prodora slabe kiše, vetra, lišća. Jednostavnim klizanjem možete pomeriti krila u jednu ili obe strane. Ovaj sistem ne može obezbediti dobro dihtovanje. Mogućnost izrade na motorni pogon.

  Pogledaj detaljnije Cenovnik
 • Harmonika klizni stakleni sistem

  Harmonika klizni sistem je zapravo jednostavan, elegantan sistem za zastakljivanje terasa, bašta kafića, kancelarijske pregrade… Nema svojstva termoizolacije zato što je izrađen od jednostrukog kaljenog stakla debljine 8mm. Njegova funkcija je da terasu u jesenjim i zimskim uslovima obezbedi od prodora slabe kiše, vetra, lišća. A u letnjem periodu njegovim jednostavnim okretno-kliznim sva krila se slože u stranu i dobijate u potpunosti  otvorenu terasu. Takođe se koristi i za kancelarije gde se primenom ovog sistema kancelarija po potrebi može podeliti na više delova. Zbog svoje jednostavnosti mogu se izrađvati u velikim širinama. Ovaj sistem ne može obezbediti dobro dihtovanje.

  Pogledaj detaljnije Cenovnik
 • Pametna folija za stakla

  Pametna folije zapravo predstavlja foliju za stakla kojom možete upravljati. Folija je originalno neprovidna i ponaša se kao mat folija, kroz nju prodire svetlost ali ne i pogledi. Prvenstveno je namenjena da spreči prodor UV zraka a da ne sprečava prodor svetlosti.

  Čak i ukoliko je napolju totalni mrak a u prostoriji je jako svetlo kroz foliju se mogu videti samo konture predmeta koji se nalaze između izvora svetlosti i stakla.

  U uslovima kada je smanjena spoljna svetlost folija može služiti i kao platno za projektovanje sadržaja.Ukoliko se koristi u zatvorenom prostoru između kancelarija može se koristiti u istim uslovima kao i svaki projektor. Smanjena svetlost

  Pogledaj detaljnije Cenovnik
 • Staklene Ograde

  Staklene Ograde su zapravo staklene površine izrađene od specijalnih sigurnosnih stakala koja imaju ulogu zaštitnu funkciju a istovremeno su i providne, elegantne, jednostavnog izgleda a propuštaju veliku količinu svetlosti. Nosači su uglavnom podni i mogu izdići staklo od poda i tine napraviti prostor za drenažu ili mogu biti uz pomoć šina priljubljeni na pod. U gornoj zoni staklo može biti slobodno ili se na staklo može postaviti rukohvat

  Pogledaj detaljnije Cenovnik
 • Staklene nadstrešnice

  Staklene nadstrešnice, elegantno rešenje za zaštitu od kiše, snega...

  Aluminijumski profil koji se fiksira na zid i staklo bez dodatnih ramova

  Staklo je kaljeni Panplex 88.2, može biti providno, mat ili tonirano.

  Fasada mora biti čvrsta ili se mora praviti podkonstrukcija

   

   

  Pogledaj detaljnije Cenovnik
 • Giljotina Stakleni sistem

  Staklena giljotina je sistem izrađen od aluiminijumskih profila za velikim staklenim površinama. Krila se vertikalno kreću naviše ili naniže. Sistem se može izraditi od 2 ili 3 krila. Jedno krilo je fiksno i ostala se plažu pored njega. Aluminijum se može plastificirati u boju po želji. Stakla mogu biti transparentna, Mat, tonirana i dr... Sistem se pogonjem motornim pogonom, može se upravljati pomoću prekidača, daljinskog upravljača ili aplikacije

  Pogodan je za zastakljivanje bašta, terasa, za kafiće, restorane...

  Za sisteme koji se spuštaju naniže sistem se pretvara u stakleni parapetni zid koji predstavlja ogradu na terasama ili u bašti

  Pogledaj detaljnije Cenovnik

Stakleni sistemi

Stakleni sistemi (klizni, harmonika-klizni, preklopno klizni) jesu sistemi čijim zastakljivanjem dobijate veliku količinu svetlosti. Stakleni sistemi nemaju ramove, staklo je noseći element, a šine i krila se nalaze samo u gornjoj i donjoj zoni.

Stakleni sistemi