Pronađeno: 3 proizvoda
Primena
Materijal
 • Leteće krilo garažna vrata

  Garažna vrata Leteće krilo izrađuju se od čeličnih profila. Otvaraju se ka spolja nakon čega se uvlače ispod tavana. Mogućnost za automatsko upravljanje elektomotorom pomoću prekidača ili daljinskog upravljača.

  Izrađuju se po standardnim merama.

  Pogledaj detaljnije Cenovnik
 • Rolo garažna vrata

  Rolo garažna vrata proizvode se od stabilne i čvrste aluminijumske lamele 77x19mm sa poliuretanskom ispunom. Odlikuje ih visoka zvučna i temoizolacija, tiho i lako otvaranje, mogućnost parkiranja odmah uz garažu, pokretanje pomoću motora. Mogućnost daljinskog upravljanja. Mogućnost izrade do 5m širine.

  Izrađuju se po meri.

  Pogledaj detaljnije Cenovnik
 • Segmentna garažna vrata

  Segmentna garažna vrata proizvode se od čeličnog profila sa ispunom od poliuretana i oblogom od PVC folije. Otvaraju se naviše, posle čega ostaju u horizontalnom položaju. Odlikuje ih visoka zvučna i temoizolacija, mogućnost parkiranja odmah uz garažu, pokretanje pomoću motora. Mogućnost daljinskog upravljanja. na segmentnim garažnim vratima mogu se postaviti vrata koja se koriste za ulazak ljudstva u objekat bez potrebe podizanja čitavih vrata.

  Izrađuju se u standardnim dimenzijama

  Pogledaj detaljnije Cenovnik

Garažna vrata

Garažna vrata se koriste za zaštitu garaža od spoljnih uticaja, provala kao i izolaciju istih. Osnovne funkcije su čvrstoća i funkcionalnost. Mogu biti namenjena da za spoljne garaže koje zahtevaju i izolaciju ili za unutrašnje garaže tj. za garažna mesta unutar zajedničkih garaža.

Garažna vrata