Pronađeno: 9 proizvoda
Primena
Materijal
 • Alu Zero Ulazna Vrata

  Alu Zero Ulazna vrata izrađuju se po meri i želji.

  Na zahtev arhitekti projektovani su i proizvedeni profili kojima se mogu proizvesti ulazna vrata veoma elegantnog izgleda. Poenta jeste u izjednačavanju površine štoka i krila gde krilo izgleda kao da je iz jednog dela. Ovaj minimalistički izgled intrigirao je mnoge arhitekte pa je sve veća potražnja za ovim proizvodom. U međuvremenu se razvila i tehnologija proizvodnje koja omogućava da se na vratima delimično nalazi staklena površina, da se na oblogama nalaze i dodatni ukrasi kao što su Inox ili kanalure. Izrađuju se po meri.

  Pogledaj detaljnije Cenovnik
 • Alu-Drvo Ulazna Vrata

  Ulazna Vrata od Aluminijumskih profila sa unutrašnje strane obložena drvenom oblogom. Vrata su opremljena Šarkama za ulazna vrata, višezatvornom bravom. Izrađuju se po meri. Mogu biti jednoklilna, dvokrilna ili u kombinaciji sa fiksnim elementima. Po potrebi mogu biti i lučna ili nekog drugog nepravilnog oblika. Zbog čvrste konstrukcije pogodna su za izradu velikih dimenzija.

  Pogledaj detaljnije Cenovnik
 • Sigurnosna vrata S40

  Sigurnosna ulazna vrata S40. Namenjena su za ulaz u stanove. Krilo izrađeno od čelične konstrukcije debljine 1,8mm, ukupne debljine krila 50mm, obložena limom debljine 1mm, opremljena sa 2 diht gume, štok od kutijastih profila debljine 1,8mm. Opremljena Kale bravom sa kodiranim ključem. Po potrebi se ugrađuje dodatna brava Kale. Sa oblogama od Univera debljine 8mm

  Pogledaj detaljnije Cenovnik
 • Sigurnosna vrata S50

  Sigurnosna ulazna vrata S50. Namenjena su za ulaz u stanove. Krilo izrađeno od čelične konstrukcije debljine 1,8mm, ukupne debljine krila 50mm, obložena limom debljine 1mm, opremljena sa 2 diht gume, štok od kutijastih profila debljine 1,8mm. Opremljena Securemme bravom sa kodiranim ključem. Po potrebi se ugrađuje dodatna brava Kale. Sa oblogama od Univera debljine 8mm

  Pogledaj detaljnije Cenovnik
 • Sigurnosna vrata S100

  Sigurnosna ulazna vrata S100. Za spoljnu namenjenu, ulaz u kuće. Krilo izrađeno od čelične konstrukcije debljine 1,8mm, ukupne debljine krila 50mm, obložena limom debljine 1mm, opremljena sa 2 diht gume, štok od kutijastih profila debljine 1,8mm. Opremljena Securemme bravom sa kodiranim ključem. Po potrebi se ugrađuje dodatna brava Kale. Sa oblogama od Univera debljine 8mm

  Pogledaj detaljnije Cenovnik
 • PVC Ulazna vrata 70, 76, 88+

  Zbog okova koji omogućava zatvaranje u više tačaka, PVC vrata nude najbolje dihtovanje,zvučnu i toplotnu izolaciju. Izrađuju se od profila za ulazna vrata širine 70mm, 76mm ili 88mm, krila visine 104mm ili 110mm za 88+, nemačkog prizvođača Trocal. Opremljena su petozatvornom bravom. Mogu biti ispunjena staklom, ravnim ili ukrasnim panelima.

  Kao ispuna Vrata najčešće se koristiti termo panel.

  Prave se meri, mogu biti jednokrila, dvokrilna, sa nadsvtlom, svetlarnikom...

   

  Pogledaj detaljnije Cenovnik
 • Ulazna vrata Aluminijumska

  Zbog okova koji omogućava zatvaranje u više tačaka, Alu vrata nude najbolje dihtovanje,zvučnu i toplotnu izolaciju. Izrađuju se od profila za ulazna vrata sa i bez termoprekida. Opremljena su petozatvornom bravom. Mogu biti ispunjena staklom, ravnim ili ukrasnim panelima.

  Kao ispuna Vrata najčešće se koristiti termo panel

   

  Pogledaj detaljnije Cenovnik
 • Drvena Ulazna vrata

  Masivna ulazna vrata izrađuju se najčešće od smreke, hrastove ili bukove građe, Lakiraju se specijalnim lakovima UV otporimi i otpornim na kišu i sneg. Prave se u najrazličitijim oblicima po želji krijenta. Mogu biti sa staklenim elementima. Drvena stolarija je stolarija koja postiže najbolje rezultate u vidu termo izolacije.

  Kao ispuna Vrata najčešće se koristiti termo panel.

  Izrađuju se u obliku i meri po želji klijenta.

   

  Pogledaj detaljnije Cenovnik
 • MDF Ulazna vrata

  Ulazna vrata u stanove mogu se izrađivati i od MDF-a (medijapana). Vrata nisu namenjena za spoljnu upotrebu. Mogu biti bojena u boju po želji ili furnirana furnirom po želji. Opremljena su višezatvornom sigurnosnom bravom.

  MDF ulazna vrata mogu biti bojena PU bojama ili furnirana prirodnim furnirima.

  Kao ispuna vrata koristi se perforirana iverica koja vratima daje dodatnu termoizolaciju kao i čvrstinu.

  Izrađuju se po meri i u boji po želji.

  Pogledaj detaljnije Cenovnik

Ulazna vrata

Ulazna vrata mogu biti sigurnosna vrata (čelična), PVC ili Alu ulazna vrata, od drveta i medijapana (MDF-a). Ulazna vrata se prema nameni dele na spoljna (izložena vremenskim uticajima) i unutrašnja (ulaz u stanove). Prema vrsti materijala mogu biti izrađena od: PVC-a, Aluminijuma, Drveta, Čelika ili MDF (medijapana). Opremljena su sigurnosnom bravom i špijunkom.

Ulazna vrata