Pronađeno: 5 proizvoda
Primena
Vrsta montaže
Vrsta platna
 • Rolo Standard zavese

  Rolo Standard zavese, namenjene za montažu na zid ili plafon, podižu se i spuštaju pomoću lančića. Često ih zovu i unutrašnje roletne, roloi, rollo. Izrađuju se od poliester platna, antistatičke su, antialergijske i jednostavne za održavanje. Platna mogu biti sa većom ili manjom sverlopropusnošću. Standardna, Screen, Blackout. Ne poseduju kućište.

  Pogledaj detaljnije Cenovnik
 • Rolo Elegant zavese

  Rolo Elegant je zavesa čije je platno namotano na valjak, prekrivena alu zaobljenom kutijom montira se preko staklene površine na krilu prozora tako da se sama zavesa kreće uz staklenu površinu. Poseduje bočne vođice koje obezbeđuju da se zavesa prilikom kipovanja prozora ostane pribijena uz staklo. Poseduje upravljanje uz pomoć lančića. U ponudi imamo veliki izbor modela i dezena platna za rolo zavese

  Pogledaj detaljnije Cenovnik
 • Rolo Mini zavese

  Rolo Mini je zavesa namotana na valjak, montira se preko čitavog krila prozora, montažno demontažnog je tipa. Poseduje upravljanje uz pomoć lančića. Vođenje uz pomoć najlonskih vođica.

  Rolo zavese izrađuju se od tekstila, 100% poliester. Tkanine su antistatičke i veoma su lake za održavanje. Omogućavaju zatamnjivanje prostora različitog intenziteta, nude širok izbor boja i dezena.

  Pogledaj detaljnije Cenovnik
 • Rolo Lux zavese

  Rolo Lux zavese odlikuje zavesa namotana na valjak, namenjena krovnim prozorima, prekrivena alu zaobljenom kutijom montira se preko staklene površine na krilu prozora tako da se sama zavesa kreće uz staklenu površinu. Poseduje bočne vođice koje obezbeđuju da se zavesa prilikom otvaranja prozora ostane pribijena uz staklo. Može se koristiti prilikom kontra okrenutog prozora. Poseduje ručno upravljanje. Najčešče se izrađuju od Blackout platna koje potpuno sprečava prodor svetlosti, a mogu se izraditi i od drugih platna, delimične svetlopropusnosti, jednobojnih ili dezeniranih.

  Pogledaj detaljnije Cenovnik
 • Rolo Max Zavese

  Rolo Max zavese, namenjene za montažu na zid ili plafon, podižu se i spuštaju pomoću lančića. Mogu biti i na motorni pogon, upravljanje pomoću prekidača ili daljinskog upravljača. Često ih zovu i unutrašnje roletne, roloi, rollo. Izrađuju se od poliester platna, antistatičke su, antialergijske i jednostavne za održavanje. Platna mogu biti sa većom ili manjom sverlopropusnošću. Standardna, Screen, Blackout. Ne poseduju kućište.

  Pogledaj detaljnije Cenovnik

Rolo zavese

Rolo zavese sačinjene su od platna koje se namotava na oklagiju, pomoću mehanizma se može podizati i spuštati. Platna su izrađena od poliestera, antistatička su i antialergijska. Mogu biti od tanjih ili debljih materijala, propuštati svetlost ili biti svetlonepropusna, jednobojna, šarena ili dezenirana. Mogu se montirati na zid, plafon, na krilo prozora kao i za krovne prozore i mogu biti namenjene za spoljnu upotrebu. Upravljaju se pomoću lančića. Često ih zovu i unutrašnje roletne, Rollo zavese ili Skrinovi (screen po vrsti platna).

Rolo zavese