Pronađeno: 14 proizvoda
Primena
Vrsta montaže
Vrsta platna
 • Rolo Standard zavese

  Rolo Standard zavese, namenjene za montažu na zid ili plafon, podižu se i spuštaju pomoću lančića. Često ih zovu i unutrašnje roletne, roloi, rollo. Izrađuju se od poliester platna, antistatičke su, antialergijske i jednostavne za održavanje. Platna mogu biti sa većom ili manjom sverlopropusnošću. Standardna, Screen, Blackout. Ne poseduju kućište.

  Pogledaj detaljnije Cenovnik
 • Zebra Standard zavese

  Zebra (sunstrip) su zapravo rolo zavese izrađene u kombinaciji dve vrste materijala sa različitim svetlopropustljivosti. Izrađene su od specijalnih tkanina sa spektrom različitih boja. Mogućnost izrade u širini od 30 - 200mm i visine 50 - 260cm. Rotiranjem zavese naizmenično se postiže veća ili manja svetlopropustljivost.
  Zebra Standard odlikuje zavesa namotana na valjak. Može se montirati na zid ili plafon. Može imati kućište.
  Mogućnost ugradnje tubularnog motora i daljinskih upravljača.

  Pogledaj detaljnije Cenovnik
 • Rimske Maxi Still zavese

  Rimske Maxi Still zavese namenjene su za montiranje na plafon ili na zid. Dozvoljavaju lako skidanje platna u slučaju potrebe za čišćenjem ili zamene. Veliki izbor platna. Rimske Maxi Still pogodne su za izradu velikih dimenzija: širine i visine do 3m.

  Pogledaj detaljnije Cenovnik
 • Trakaste zavese 127mm

  Trakaste zavese koristi se za pokrivanje velikih otvora, širokih izloga kao i za unutrašnje pregrađivanje prostorija. Izrađuju se od tekstila zaštićenih specijalnim antistatičkim ili nezapaljivim slojem. Širine trake 127mm. Veliki izbor boja i dezena nudi različite nivoe propuštanja i absorpcije svetlosti. Trake se mogu zakretati, čime obezbeđuju kontrolu nivoa osvetljenja i vidljivosti. Mogu se pomerati u stranu, u obe strane ili ka sredini. Montiraju se na tavan ili na zid.

  Pogledaj detaljnije Cenovnik
 • Rolo Elegant zavese

  Rolo Elegant je zavesa čije je platno namotano na valjak, prekrivena alu zaobljenom kutijom montira se preko staklene površine na krilu prozora tako da se sama zavesa kreće uz staklenu površinu. Poseduje bočne vođice koje obezbeđuju da se zavesa prilikom kipovanja prozora ostane pribijena uz staklo. Poseduje upravljanje uz pomoć lančića. U ponudi imamo veliki izbor modela i dezena platna za rolo zavese

  Pogledaj detaljnije Cenovnik
 • Zebra Elegant zavese

  Zebra Elegant odlikuje zavesa namotana na valjak, prekrivena alu zaobljenom kutijom montira se preko staklene površine na krilu prozora tako da se samo platno+- kreće uz staklenu površinu. Poseduje bočne vođice koje obezbeđuju da se zavesa prilikom kipovanja prozora ostane pribijena uz staklo. Poseduje upravljanje uz pomoć lančića. Zebra (Sunstrip ili Dan i Noć) su izrađene od specijalnih tkanina sa spektrom različitih boja. Mogućnost izrade u širini od 40 - 150mm i visine 40 - 230cm. Rotiranjem platna naizmenično se postiže veća ili manja preklopljenost traka čime se podešava svetlopropustljivost.

  Pogledaj detaljnije Cenovnik
 • Rolo Mini zavese

  Rolo Mini je zavesa namotana na valjak, montira se preko čitavog krila prozora, montažno demontažnog je tipa. Poseduje upravljanje uz pomoć lančića. Vođenje uz pomoć najlonskih vođica.

  Rolo zavese izrađuju se od tekstila, 100% poliester. Tkanine su antistatičke i veoma su lake za održavanje. Omogućavaju zatamnjivanje prostora različitog intenziteta, nude širok izbor boja i dezena.

  Pogledaj detaljnije Cenovnik
 • Zebra Mini zavese

  Zebra (Sunstrip ili Dan i Noć) su zapravo rolo zavese izrađene od trakastog platna koje ima prozirnu i neprozirnu površinu. Izrađene su od specijalnih tkanina sa spektrom različitih boja. Mogućnost izrade u širini od 30 - 130mm i visine 50 - 160cm. Rotiranjem zavese naizmenično se postiže veća ili manja svetlopropustljivost.
  Zebra Mini odlikuje platno namotano na valjak, montira se preko čitavog krila prozora, montažno demontažnog je tipa. Poseduje upravljanje uz pomoć lančića.

  Pogledaj detaljnije Cenovnik
 • Panelne zavese

  Panelne zavese (Japanski zid) koriste se za pokrivanje velikih otvora, širokih izloga kao i za unutrašnje pregrađivanje prostorija. Platna su izrađena od poliestera, antistatička su i antialergijska. Mogu biti od tanjih ili debljih materijala, propuštati svetlost ili biti svetlonepropusna, jednobojna, šarena ili dezenirana. Mehanizam se izrađuje sa šinama u 3 - 5 kanala, u zavisnosti od širine zida na koji se montira. Mogu se skupljati jednostrano ili dvostrano. Panelne zavese se još nazivaju i Japanski zid zavesama.

  Pogledaj detaljnije Cenovnik
 • Rimske Still zavese

  Rimske Still namenjene su za montažu preko staklene površine prozora ili vrata. Poseduju upravljanje uz pomoć kanapa (kao kod venecijanera). Pogodne su za montažu na prozore ili vrata koja se često otvaraju. Vrata možete otvarati I zatvarati bez obzira da li je podignuta ili spuštena.

  Pogledaj detaljnije Cenovnik
 • Rolo Lux zavese

  Rolo Lux zavese odlikuje zavesa namotana na valjak, namenjena krovnim prozorima, prekrivena alu zaobljenom kutijom montira se preko staklene površine na krilu prozora tako da se sama zavesa kreće uz staklenu površinu. Poseduje bočne vođice koje obezbeđuju da se zavesa prilikom otvaranja prozora ostane pribijena uz staklo. Može se koristiti prilikom kontra okrenutog prozora. Poseduje ručno upravljanje. Najčešče se izrađuju od Blackout platna koje potpuno sprečava prodor svetlosti, a mogu se izraditi i od drugih platna, delimične svetlopropusnosti, jednobojnih ili dezeniranih.

  Pogledaj detaljnije Cenovnik
 • Trakaste zavese 89mm

  Trakaste zavese koriste se za zatvaranje otvora velikih površina. Širine trake 89mm, i pogodna je za potrebe zauzimanja manje dubine. U ponudi imamo veliki izbor različitih dezena traka. Zakretanjem traka možete podešavati svetlopropusnot i prozirnost. Mogu se horizontalno pomerati levo, desno, u obe strane ili ka sredini. Namenjene su za montažu na platon ili na zid.

  Pogledaj detaljnije Cenovnik
 • Plise Design zavese

  Plise zavese omogućuju izradu u nestandardnim formama (trougao, krug, polukrug, trapez) izrađuju se od antistatičkog materijala koji ne skuplja prašinu. Svojom konstrukcijom omogućavaju pomeranje u svim smerovima, odozdo-naviše ili odozgo-naniže. Time omogućavaju postavljanje i dve zavese, jednu noćnu (manje svetlopropustljivosti) i dnevne (veće svetlopropustljivosti). 
  Plise Design su zavese sa mehanizmom za ručno upravljanje zavesom.

  Pogledaj detaljnije Cenovnik
 • Plise Stil zavese

  Plise zavese omogućuju izradu u nestandardnim formama (trougao, krug, polukrug, trapez) izrađuju se od antistatičkog materijala koji ne skuplja prašinu. Svojom konstrukcijom omogućavaju pomeranje u svim smerovima, odozdo-naviše ili odozgo-naniže. Time omogućavaju postavljanje i dve zavese, jednu noćnu (manje svetlopropustljivosti) i dnevne (veće svetlopropustljivosti).
  Plise Still su se mehanizmom za upravljanje poput venecijanera (podizanje i spuštanje pomoću kanapa).

  Pogledaj detaljnije Cenovnik

Zavese

Funkcija zavesa, osim estetskih razloga jeste da spreči ili smanji prodor svetlosti, toplote, UV zraka i da vas zaštiti od znatiželjnih pogleda. U skladu sa potrebama posedujemo veliki izbor vrsta, modela i dezena. Izborom platna možete dozvoliti prodor svetlosti ili ga zabraniti, sprečiti prodor štetnih UV zraka, regulisati svetlopropusnost... Izrađuju se od antistatičkih i antialergijskih platna koja ne skupljau prašinu i jednostavna su za održavanje. Određene vrste sistemskih zavesa mogu se upravljati pomoću motora na taster ili daljinski. Često se nazivaju i senčila ili zastori.

Zavese