Pronađeno: 3 proizvoda
Primena
Vrsta montaže
Vrsta platna
 • Zebra Standard zavese

  Zebra (sunstrip) su zapravo rolo zavese izrađene u kombinaciji dve vrste materijala sa različitim svetlopropustljivosti. Izrađene su od specijalnih tkanina sa spektrom različitih boja. Mogućnost izrade u širini od 30 - 200mm i visine 50 - 260cm. Rotiranjem zavese naizmenično se postiže veća ili manja svetlopropustljivost.
  Zebra Standard odlikuje zavesa namotana na valjak. Može se montirati na zid ili plafon. Može imati kućište.
  Mogućnost ugradnje tubularnog motora i daljinskih upravljača.

  Pogledaj detaljnije Cenovnik
 • Zebra Elegant zavese

  Zebra Elegant odlikuje zavesa namotana na valjak, prekrivena alu zaobljenom kutijom montira se preko staklene površine na krilu prozora tako da se samo platno+- kreće uz staklenu površinu. Poseduje bočne vođice koje obezbeđuju da se zavesa prilikom kipovanja prozora ostane pribijena uz staklo. Poseduje upravljanje uz pomoć lančića. Zebra (Sunstrip ili Dan i Noć) su izrađene od specijalnih tkanina sa spektrom različitih boja. Mogućnost izrade u širini od 40 - 150mm i visine 40 - 230cm. Rotiranjem platna naizmenično se postiže veća ili manja preklopljenost traka čime se podešava svetlopropustljivost.

  Pogledaj detaljnije Cenovnik
 • Zebra Mini zavese

  Zebra (Sunstrip ili Dan i Noć) su zapravo rolo zavese izrađene od trakastog platna koje ima prozirnu i neprozirnu površinu. Izrađene su od specijalnih tkanina sa spektrom različitih boja. Mogućnost izrade u širini od 30 - 130mm i visine 50 - 160cm. Rotiranjem zavese naizmenično se postiže veća ili manja svetlopropustljivost.
  Zebra Mini odlikuje platno namotano na valjak, montira se preko čitavog krila prozora, montažno demontažnog je tipa. Poseduje upravljanje uz pomoć lančića.

  Pogledaj detaljnije Cenovnik

Zebra zavese

Zebra zavese ili kako ih još zovu Sunstrip ili Dan Noć zavese, napravljene su od oklagije i specijalnog platna koje je sastavljeno od neprovidnih i providnih polja. Platna su izrađena od poliestera, antistatička su i antialergijska. Mogu biti od tanjih ili debljih materijala. Platno je duplo, spušta se naniže i vraća gore, tako da se spuštanjem platna smenjuju preklopi te je zavesa čas providna (prozirni deo na prozirni), čas neprovidna (prozirni na neprozirni). Na taj način podešavate prodor svetlosti i prozirnost. Mogu se montirati na zid, plafon kao i na krilo prozora. Upravljaju se pomoću lančića.

Zebra zavese